2016年8月9日火曜日

'16 花火大会


Vasarnap este tuzijatekon voltunk. Minden nyaron van es altalaban minden varosban maskor, nalunk most vasarnapra esett, ami egyebkent nem veszes, mert 21:00-kor vege, szoval mindenki idoben hazaer. A tuzijatek is szep, de, amit en igazan szeretek ezeknel az alkalmaknal, az a hangulat. Sokszor latni, ahogy kulonbozo varosokbol baratok osszejonnek es akkor egyutt elmennek a tuzijatekra, sok csalad is elmegy egeszen pici gyerekekkel is es nem tudom, szamomra olyan jo latni, hogy mindenki olyan jo hangulatban tolti az estet. : ) Emellett ugye az utcak is kicsit atalakulnak, rengeteg fele stand van kulonbozo etelekkel, a sult tintahaltol, a sultkrumplin at, egeszen a takoyakiig (ami egyebkent egy golyo, ami meg van sutve es a kozepebe polip van : )). Minden ki van vilagitva es ilyenkor sokan tradicionalis japan viseletben mennek el otthonrol. Egyebkent yukata a neve, hasonlit a kimonohoz, csak sokkal vekonyabb es konnyebb. Nekunk is van, tavaly mi is abban mentunk el, de oszinten nem a legkenyelmesebb viselet es mivel tolunk eleg sokat kell setalni (jo sokat!) ezert most inkabb lemondtunk rola, pedig amugy ez is egy plusz erzest ad az egesz esemenynek, de enelkul is nagyon-nagyon jo volt!
Nimo imadta, nem szaladgalt el, nem maszkalt, ott volt vegig mellettunk es nezte a legnagyobb erdeklodessel. Raadasul a zenes reszt vegig tancolta, olyan cuki volt! Mi meg olyan jokat nevettunk NimoApaval. : ))
Ugyhogy klassz hetvegenk volt megint csak, nagyon tetszett mindannyiunknak! Szerdatol pedig NimoApa szabin lesz, ami azt jelenti, hogy vegre nyaralunk! Alig varjuk mar! : ))














0 件のコメント :

コメントを投稿