2016年7月4日月曜日

"Madarlesen" es kirandulas a Fujinal!


40 fok van es iszonyat nagy para, komolyan... Elviselhetetlen a meleg neha. Hetvegen is 34 fok volt, de ugy dontottunk, hogy utnak indulunk a Fujihoz. Nem hegyet maszni, hanem csak a kozelebe, ugyanis talaltunk egy madarkertet, nem mondanam allatkertnek, mert par nyuszi es tengerimalac kivetelevel csak madarak voltak, de ez a hely... Valami fantasztikus! Meg mi is elveztuk, felnottek, Nimo meg aztan plane! Le is ragadt a pingvineknel es a nyulaknal, ugy kellett kiimadkozni a tapsifulesektol. Egyebkent egy erdobe van az egesz kert, meseszep es nem utolso sorba, ugye legalabb 2-3 fokkal huvosebb volt, ami kesz megvaltas ebbe az idobe! Ugyhogy simogattunk nyuszikat, etettunk tengerimalacokat, setaltunk erdobe es fotozkodtunk papagajokkal! Nagyon jo volt! Nimo addig elvezte, mig csak repkedtek osszevissza, fel-ala rohangalt nevetve, egesz addig, mig ra nem szallt egy a vallara, na akkor aztan eltort majdnem a mecses, pedig szerencsetlen kis joszag semmit nem csinalt, csak ult a vallan, de aztan kijottunk mert lattam mar nagyon legorbult a szaja... Aztan kint meg korbe mentunk megegyszer, etettunk halakat, na azt is imadta! Mondjuk minden jo, ami vizzel kapcsolatos, ugy latom surun fogunk lejarni a partra... : ))


























Kesobb a madarkert utan, elmentunk a kozelbe levo vizeseshez. Voltam mar ott parszor, nagyon sok szep emlek kot oda, gyonyoru szep hely! Mondjuk kirandulos erdos, lepcsos, mi meg elindultunk babakocsival, de en mar annyira belejottem, hogy lecipeltem, foleg, hogy Nimo szegeny kozben mar nagyon almos volt, aztan persze a vizesesnel feleledt es kiugrott, aztan sziklat kellett maszni, meg pancsolni, de jobb is volt, mert utana aztan el is aludt, a kocsihoz visszafele pedig fagyiztunk egyet, barackosat szerettunk volna, de nem tudom nem volt vegul, igy a srac, adott ket vaniliasat egy araert, tok rendes volt! : )
Szoval szuper hetvegenk volt, nagyon jol ereztuk magunkat es pluszba olyan jo nosztalgikus erzes volt ujra itt jarni, 7 eve volt eloszor...












0 件のコメント :

コメントを投稿