2016年7月8日金曜日

: ))

Kaptunk egy biciklit, igy 4 ev utan... Igazabol eloszor annyira nem is volt tema, mert hozzank majdnem minden nagyon kozel van es epp ezert eleibe meg felesgesnek is tunt. Egeszen addig ugye mig lett Nimo es most mar azert, kicsit jo lett volna, de mindig elnapoltuk, mult heten viszont megvettuk es ki is nyilt elottunk a vilag! : )) Fura volt ennyi ido kihagyas utan ujra raulni, raadasul eloszor Nimoval nem is mertem elindulni, mondom biztos, ami tuti, inkabb megyek par kort egyedul... Hat oszinten, vele konnyebb, eleg konnyu a bicikli es nem sport tipusu, szoval neha ugy meg tudom rantani a kormanyt, mintha nem tudom epp keszulnek a falnak menni, Nimo 16kg-ja azert valahogy nekem konnyit, mert nehezebb, igy aztan valamivel magabiztosabban megyek vele. Egyebkent vicces, nem lehet elfelejteni biciklizni, de kijonni, ki lehet a gyakorlatbol... En mondjuk jokat rohogtem magamon, raadasul nekem mindig sport biciklim volt, tok mas erzes, de nem baj, mindent meg lehet szokni. : )
Szoval azota biciklizunk, Nimonak is bejon, en is elevezem es valahogy szivesebben is megyek igy el, mint babakocsival. Setalni is szeretek, de 40 fokba sokat dob a szel a biciklin, mint a gyalogolas a tuzo napon...
Tegnap elmentunk a nagy parkba, tekertunk par kilometert, de megerte, mert gyonyoru idonk volt, nem is voltak sokan, kijatszotereztuk, meg furodtuk magunkat, kozbe neztunk halakat, kergettunk lepkeket, sot Nimo osszebaratkozott egy kislannyal a szokokutba, ugyhogy volt am jatek a javabol! Jo volt, jol is esett, surubben fogunk jarni, most, hogy aztan meg biciklink is van, foleg! Akarmilyen meleg is van valahogy sajnalok itthon ulni a lakasba ilyen szep idobe ezert aztan szinte mindig megyunk valahova. Most nezem a google maps-et, hogy mi lesz a kovetkezo uticel... ; )
A szuleim azt mondtak, ha befizetnenek egy vilagkoruli utra se birnek megulni utana se a fenekemen... Nos, ezt csak akkor tudnank meg, ha befizetnenek, bar van benne azert igy is valami... : )










0 件のコメント :

コメントを投稿