2016年5月24日火曜日

Fedezzuk fel a vilagot! -1


Erdelyi latogatasunk utan egy par nap otthoni pihenes utan ujra a nyakunkba vettuk a vilagot es elindultunk Karlovy Vary-ba. Csehorszag talan egyik legszebb varosaba, ami egyebkent egy furdovaros, s minek van testver varosa itt nalunk is! Jartunk mar itt egyszer gyerekkoromba jo par evvel ezelott, akkor is gyonyoru volt es azota is ugyanolyan szep. Szines, hangulatos, igazan magaval ragado kis varos. Egyebkent el tudnek tolteni itt egy hetet is, a kilatas valami lenyugozo es este az ember szivesen tolti az idejet meg a varosba setalva, mert nagyon megeri minden percet, gyonyoru kivilagitott utcak, minden etterem tartogat valami kulonlegesseget magaba, van elo zene, ami meglepoen jo, legalabbis, amit mi hallottunk nagyon szep volt.
Gyonyoru hely, de igazsag szerint sokkal inkabb tudom elkepzelni egy fiatal parnak, akik csak ugy elutaznanak valahova, illetve hazasparoknak naszutra vagy esetleg baratnoknek egy hosszu hetvegere. Csaladdal se rossz, nem arrol van szo, de van egy kulonleges hangulata, amivel nehezen lehet osszeparositani egy kis gyerekes csaladot, viszont eltudtam volna kepzelni, hogy ide menjunk naszutra, mondjuk, ha ugy vesszuk ez most reszben ossze is jott... : )
Egy biztos, gyonyoru es viszonylag konnyen megkozelitheto!
Nimo egyebkent elvezte azert, bar neki a legnagyobb elmeny az arusok es a galambok voltak, dehat mit is varnank egy 2 evestol?! : ) Kesobb majd jobban fogja elvezni, van meg par otletunk kesobbre is... ; )
Mellesleg nem egy olcso hely, de azert egy par napra meg teljesen megeri, a szallasok arai mondjuk kimondottan jok! Erdemes keresgelni, neha meglepo arakert is lehet foglalni. 















































0 件のコメント :

コメントを投稿