2016年5月23日月曜日

Ahol mindig kek az eg...

Jo, nem idojarasi viszonylatban, mert ugy nem ervenyes a cim. Viszont az teny, hogy en meg ugy nem jartam Erdelybe, hogy ne lett volna felhotlen a hangulat. Teny mondjuk, hogy a rokonsag eleg derus es jokedvu, ugyhogy keves minden tudna befolyasolni a vidamsagot es jo hangulatot. Mi meg ennek persze csak orulunk, kesz elmeny minden egyes latogatas! : )
Nimonak meg jatszotarsa is volt Boti szemelyeben, akivel egyebkent 6 ev csuszassal ugyan, de ugyanazon a napon szuletett. Volt am minden, jatszoter, foci, parnacsata es minden, ami gyereknek jo lehet!





Iden ellatogattunk Torockora, megcsodaltuk a Szekelykovet egesz kozelrol, ami valami gyonyoru! Hatalmas mezo van elotte, ugyhogy Nimo es Boti jokat futkaroztak, mondjuk meg is ertem oket. ; )
Jartunk egy fantasztikus etterembe is, mesesen szep volt, egyebkent pont a Szekelyko mellett volt, ugyhogy a kilatas mindent vitt, az etelek pedig nagyon finomak voltak! Nimo pedig eloszor eleteben rantott sajtot is evett hazi afonya lekvarral!

Torocko pedig nagyon szep falu! Kicsit olyan, mint nalunk Holloko, legalabbis mindannyiunkat arra emlekeztetett es valoban, legalabb annyira kellemes es hangulatos hely. Egy kellemes delutant toltottunk el itt, ugyanis delelott, esett az eso, de aztan vegul mire megerkeztunk kisutott a nap es egesz meleg is lett, ugyhogy tudtunk vegul egy jot kirandulni. : )



























Oh, es, ha mar itt tartunk... Delelotti programkent mig esett, csak, hogy egy perc se menjen karba, elmentunk a Polus-ba, ami egyebkent egy bevasarlokozpont, csak van benne egy hatalmas jatszohaz. Tavaly is voltunk Nimoval, az idojaras ugy hozta, hogy iden is bementunk, viszont en mig Nimo Botival ugraltak odabent, talalkoztam egy baratnommel Teoval. Egy internetes oldalon ismerkedtunk ossze egy evvel ezelott, azota tartottuk a kapcsolatot email es skype formajaban es mivel pont aznap meg fent volt Kolozsvarott beszaladt munka elott, hogy talalkozhassunk. Nagyon jo volt, tok jot beszelgettunk, meg nevettunk. Nem volt sok idonk, de nagyon orultunk, hogy vegul osszejott es remeljuk legkozelebb ennel tobb idot tudunk kicsit egyutt tolteni! : )
Es egy kis nosztalgia, 15 ev utan megint Marosvasarhelyen jartam... De fura kimondani, de nagyjabol ennyi ido telt el azota, miota utoljara meg szegeny nagypapammal ott jartunk. Oregszem... Ez tuti. : )) Marosvasarhely, meg mindig gyonyoru, persze valtozott, de azert nagyjabol olyan, mint amire emlekeztem. megneztuk a varat, setaltunk a varosban, fagyiztunk. Aztan vartak minket annyi mindennel, sutivel, erdelyi toltottkaposztaval, jo kis hazipalinkaval... Kit mivel, Nimot es Botit kinder tojassal is! ; ) Hat, ha ettetek meg finomat... Nincs jobb az erdelyi toltottkaposztanal, tuti nincs! Ettunk, ittunk mulattunk es annyit beszelgettunk, hogy volt vagy ejfel mire visszaertunk Kolozsvarra. Szuper volt, nagyon, nagyon jo, mint mindig! Alig varom, hogy ujra ott legyunk! ♡











0 件のコメント :

コメントを投稿