2016年5月24日火曜日

Fedezzuk fel a vilagot! - 2

Europai "korutunk" kovetkezo allomasa Nemetorszag volt. Mivel Karlovy Vary nagyjabol 2 orara van a nemet hatartol ugy voltunk vele, ha mar van lehetoseg, miert ne nezzunk at egy kicsit?! Egyikunk se jart meg Nemetorszagba, igy aztan plane nagyon jol jott ki ez a lepes. Drezdaba toltottunk el egy kellemes napot, ami hat... Tudom, hogy az utobbi par bejegyzesbe mindenre azt mondtam, hogy gyonyoru, de ez, tenyleg az! Nagyon!
A nemetek pedig nagyon kedvesek! Ezt az elso fel oraba sikerult mar megallapitanunk, ami azert volt nagyon jo erzes, mert, ha nem is tudnak angolul, akkor is segitenek, ami, hat... Ritka, hogy valaki ennyire nagyon a segitsegedre akarjon lenni. : )
Szoval Drezda fantasztikus hely es hatalmas... Jo par napot igenybe venne, hogy az egesz varost ugy igazan jol korbe jarjuk, nekunk most erre egy napunk volt csak sajnos, de igyekeztuk kihozni a maximumot es azert nem rohanva, megprobaltunk vegig menni a varoson... Vegig setaltunk a Bruhl teraszon, korbe mentunk a Frauenkriche korul es megcsodaltuk a Theaterplatz-ot, illetve a Furstenzug-ot. Meses elmeny volt, teljesen mas epuletek, mint amiket eddig lattunk, igazan kulonlegesek.
A  Frauenkriche elott volt egy lany, aki szappanbuborekokat csinalt a gyerekeknek, Nimonak volt am gyereknap... Ott toltottuk talan a legtobb idot, mert hat vegre valami neki valo is volt, had elvezze! : ) Aztan persze, megtalalta a lovakat, hihetetlen ugy tunik, ha nincs galamb jo a lo is... : )) Az osszes lovat meg kellett varni, igazabol lepten nyomon jottek, ugyhogy igy egesz jol tudtunk kozben haladni is. Visszafele vagyis kifele a centrumbol pedig egy kisebb majalis szeru esemenyre erkeztunk, vagyis engem leginkabb egy majalisra emlekeztetett, rengeteg arus, oriaskerek, korhinta es hasonlok voltak felallitva. Nimo nagyon elvezte! Es talan ez a nap volt a leginkabb elmennyel teli mindenki szamara. Nagyon elveztuk es ez egy igy tenyleg nagyon szerencsesen jott ki! : )





































0 件のコメント :

コメントを投稿