2016年4月6日水曜日

20+1 random teny rolam...


Mindenki kulonleges a maga modjan es mindenkinek vannak masok szamara furcsa dolgai, legyen az etel vagy hobbi vagy barmi. Elofordul, hogy neha maskent ertekelunk dolgokat vagy epp teljesen mas nezopontbol kozelitjuk meg azt. Ettol senki sem lesz jobb vagy rosszabb, csak mas. Mindenki egyeniseg es mindenkinek vannak masok szamara talan megmosolyogtato szokasai, en most megosztok 20+1 random tenyt magamrol, amikbol lehet tobb fura lesz, mint megszokott... ; )
(Ezt egyebkent nem en talaltam ki, hanem a neten futottam bele, de en neha nagyon jol szorakoztam egy-egy ilyen oszinte tenyen masokrol, megnyugtato, hogy mas "orultek" is vannak.. : ))

1. Szarkasztikus vagyok.
2. Az esetek tobbsegeben unatkozom film nezes kozben. Az egyetlen film tipus, ami lekoti az agyam es beinditja a gondolkodasom, az a horror. Ezen kivul csak a Harry Potter sorozaton nem unatkoztam...
3. Szeretem a fust es az eso illatat.
4. Sose az emberek arcat nezem meg eloszor, noknel altalaban a hajukat, ferfiak eseteben a vadlijukat.
5. Utalom, ha valaki azt mondja, hogy "valaki" vagy "valami". Gyerekkoromba volt egy eleg furcsa elmenyem es abbol adodoan ezt a ket szot mindig egy beazonosithatatlan dolognak tartom, amire nem lehet felkeszulni... Szoval pl.: a "valaki van az ajtoban" kifejezestol a falat kaparom.
6. Minden gyumolcsot csak kemenyen eszek meg, altalaban megszoktam nyomni az almat es ha roppan egyet es hallani, akkor jo. ( :
7. Sokan kezelnek bizalmaskent, en viszont sokszor vagyok bizalmatlan mindenkivel.
8. Gyerekkoromban egy mini allatkertbe nottem fel, volt 5 kutyank, 2 kigyonk, 1 kameleonunk es par bekank. De elofordult, hogy neveltunk mokust es baglyot is, most van egy papagajunk es egy kutyank, imadom az allatokat! : )
9. Gyakran meditalok.
10. A kedvenc sutim a dobostorta.
11. Szeretem a kokuszreszeleket magaba enni.
12. Nem igazan tudok sirni...
13. A mai napig kisse introvertalt vagyok.
14. Nem szeretem a vidamparkokat.
15. Imadom a csipos eteleket.
16. Kepes vagyok mindent mindennel megenni, ilyen pl. a mogyorokremes kenyer paradicsommal vagy sultkrumpli fagyival.
17. Nem szeretem a negativitast es a pesszimizmust, ha en csapok at negativ gondolatokba, kepes vagyok percek alatt sajat magam felidegesiteni.
18. Nagyon nagy a kalandvagyam.
19. Van egy fajta kulonleges vonzodasom a szigetek irant.
20. Hagyomanyorzo vagyok.
20+1. Hiszek a karma torvenyeben.

4 件のコメント :

  1. 19-eshez / Ezekszerint nem véletlenül élsz Jappánban!))

    Más: Köszi a sok szép fotót, nagyon jó nézelődni ezért is Nálad. Nagyon szép nagyfiúcskává kezd már a fiacskátok cseperedni!

    返信削除
  2. Es tenyleg! : ))
    Koszonom szepen! Orulok, ha tetszenek, Nimrod meg hat igen... Csak ugy repul az ido! : )

    返信削除
  3. Ez jó,én is megírom!:-) vannak közös pontjaink :-)

    返信削除
  4. Orulok, ha tetszett! : ) Kivancsian varom a tiedet is! ; )

    返信削除