2016年4月4日月曜日

Csillusek nalunk! ♡

Vasarnap megjottek Csilla baratnomek Mie prefekturabol, ami nincs kozel, sot! De ugye minden szabad percet ki kell hasznalni, igy elmentunk a Nihondaira-ra, nyiltak mar a cseresznyeviragok, sutott a nap, hideg se volt, a kilatas, mint mindig gyonyoru volt! Mt. Fuji-nak ugyan csak a teteje latszott, de igy is csodaszep volt! Mi beszelgettunk, setalgattunk, a fiuk, Nimo es Tomi pedig szaladgaltak es jatszottak, sot, utkozben kutyaztak, egy neni "odaadta" nekik a kutyajat, tok cukik voltak, Nimo eloszor alig mert hozzanyulni, pedig otthon tavaly, meg ra is ult szegeny kutyankra, meg Anyosomeknal is van, na mindegy... Aztan persze lekuzdotte a nagy felelmet es jatszott vele, de mokas volt, ahogy elszaladt eloszor... : D




A husvetunkat a fiuk legnagyobb oromere a jatszohazba toltottuk, illetve tartottunk egy mini vidamparkozast, felpattantunk egy kisvasutra, felulhettek minden jarmure, amire kedvuk tartotta, szoval nagyon jol ereztek magukat! A sok jatek meg is tette a hatasat, ugyanis utana mindketten kidoltek, addig mi pedig, megebedeltunk, illetve meg egy gyors vasarlas is belefert, aztan pedig jottunk haza. : )


Voltunk allatkertbe is! Mondjuk a buszokkal valahogy nem vagyunk jobaratok, ugyanis egyszer rossz helyre sorakoztunk be, egyszer pedig futottunk a rossz busz utan, mig harmadjara vegul megkerdeztuk, hogy most vegul, mikor es hova megy?! Aztan vegul mire jott a busz, kinunkba mar nevettunk a busz megalloban, hogy ennyire nem lehet, hogy nem ertjuk, hogy jarnak a buszok, pedig de! Ilyenkor jo, hogy van az allomas elott egy klassz fuves placc, a fiuk legalabb addig is szaladgaltak, aztan meg szaladtunk ujra mindannyian, akkor mar a jo buszra! : D Az allatkert klassz volt, nem is gondoltuk volna, hogy ennyire lekoti oket, de megis. Nimonak nagyon bejott egy feher papagaj, ami ra volt tapadva a keritesre, illetve a fokakert is oda voltak, Tominak nagyon megtetszett egy strucc, szoval, amig Csilla es Tomi struccoztak, mi elmentunk a halas to melle enni, mert Nimonak marhara tetszett, ahogy egy tucat diszponty, mint egy partra vetett balna kapalodzik a part szelen.... Aztan a vegen, mikor mar megneztunk mindent, az allatkert tetejen van egy mini vidampark szeruseg, oda mentunk fel, volt ilyen hosszu csuszda le a hegyrol, illetve egy regi kis hullamvasut szeru valami, a hegy teton egy var, ami belulrol egy hatalmas jatszohaz, illetve egy park szeru kis fuves resz, ahonnan egyebkent nagyon szep kilatas van a varosra! Mi is nagyon elveztuk, nevettunk egy csomot, meg futkaroztunk, ettunk nagyon finom dango mochit es hamburgert, szoval nagyon jo kis kirandulas volt!





Ezen kivul elmentunk meg Shizuoka-ra megnezni a Sengen jinja-t, amirol mar volt szo parszor mert anno Zsofiekkal is elmentunk. Most viszont 2 gyerekkel megmasztuk a hegyet, a hegy teteje es az erdo valami csodalatos, kicsit ilyen nem is tudom, meseszeru, nem egy hagyomanyos erdo... Nagyon szep volt! A legvegeig nem tudtunk elmenni, ami egyebkent egy to lett volna (Kujiraga ike), de borzalmasan messze volt, az erdobe meg maszni kellett, szoval nem egy egyszeru terepen setalgattunk... Raadasul kozben elaludtak a sracok igy persze hoztuk oket magunkon, plusz 10, illetve 17 kg-val setalni, pontosabban maszni azert nem semmi kilometereken keresztul, de megerte a vegere meg igy is, csak hat eleg faraszto volt... : )
 



 



Utana kovetkezo napokra mar azert kicsit pihentetobb programokat talaltunk ki, seta varosba valamint jatszoterezes a gyerekeknek. Utolso elotti nap, azaz penteken esett az eso, szoval itthon voltunk jatszottunk, vasutat epitettunk, labdaztunk, ugraltunk stb. 







Utolso nap szombaton, mielott mentek haza Csillaek meg elugrottunk a Setogawa-hoz megnezni a cseresznyefaviragzast, hetvegere mar minden csupa-csupa feher es rozsaszin lesz, meg pont hanamizunk egyet mielott hazamennenk! 





Osszessegeben nagyon jo volt ez az egy het, jol szorakoztunk, sokat nevettunk, a fiuk iszonyat cukik voltak egyutt es mar tervezzuk a kovetkezo talalkozot! ; ) ♡

0 件のコメント :

コメントを投稿