2016年3月23日水曜日

Hetvegi kirandulas Hamamatsun!


Hosszu hetvegenk volt, igy hetfon elmentunk kirandulni Hamamatsura. Egy ora nagyjabol kocsival. Tok jopofa helyet neztunk ki es igazabol valoban nagyon kis helyes volt, mint valami kis mano varos az erdo melyen. : ) Tul cuki volt minden! Azt hittuk Nimonak is be fog jonni, pont mert ilyen kis aranyos es valoszinuleg nem is lett volna vele gond, ha nem mindig akkor alltunk volna meg utkozbe, mikor O aludni probalt... Ugyanis mire megerkeztunk, az elso fel oraban meg edes volt, nezelodott setalt, aztan rovid idon belul mar latszodott, hogy a nem alvas valami borzalmas hisztivel fog jarni... Szegenynek nem volt jo sehogy se, ha felvettuk, ha leraktuk, semmi, aztan kis piheno utan eletre kapott es jatszott, meg szaladgalt, de utana megint jott a hiszti... 
Azt leszamitva, hogy "kisse" nyugos volt szegeny, ami egyebkent teljesen ertheto volt, jo kis kirandulas volt, foleg, hogy utana elvittuk a tengerhez, ahol meg tok jokedve volt mar, egy hangja nem volt es jatszott, mintha mi sem tortent volna. Lehet jot tett neki a friss, huvos, tengeri szel... : ))
Utoljara pedig elmentunk egy hatalmas parkba, ahol jol kifutkaroztuk magunkat, jatszotereztunk es lehetett biciklizni, meg egy csomo minden klassz dolgot kiprobalni (raadasul ingyen!), ugyhogy jol elfaradtunk mindannyian, a parkbol hazafele jovet meg Nimo is jot aludt, vegre! Beraktuk a kocsiba es epp, hogy elindultunk mar az igazak almat aludta! : ) Osszesegeben nagyon jo volt, a tanulsag pedig, hogy, meg kell varni mig kialussza magat! ; )

























0 件のコメント :

コメントを投稿