2015年1月6日火曜日

A lista!


Hahaha, a nem letezo fogadalmaimrol... : )) Iden nincsenek fogadalmak! Egy izgalmakban es nevetesben teli evet szeretnek, ezen kivul semmi mast! Ohm, na jo, mondjuk annak a minusz 5kg-nak meg tudnek orulni, de ez a fogadalom csak addig tartana, amig nem jonne szembe velem egy tabla csoki... : D
Ugyhogy inkabb nem fogadok meg semmit, viszont megteszek mindent, hogy jo legyen ez az ev! Megis csak az en evem van, nem lehetne rossz amugy se! ; )
Es, hogy mennyire nem? Tegnap Apa hazajott, a jo hirrel, hogy megvan a jegyunk haza!!! Juhhuuuu!!! Orom es boldogsag a javabol!!! Es, ha ez nem lenne eleg, meg kedves baratnoim bulival is varnak haza!♡
Szoval aprilis 14-majus 14-ig otthon leszunk!!! Es a mellett, hogy elmondhatatlanul boldog vagyok, meg egyeb mas szuper tervunk is van erre az evre, de arrol majd meg kesobb! ; )
Kezdodjon a 2015!!!

2 件のコメント :

  1. Szia!
    Nagyon boldog újesztendőt kíváno, így kos évében! Jó egészséget is hozzá természetesen az egész családnak!
    Köszönöm szépen, hogy meg ilyen jól megírtad az ottani karácsonyi, valamint újévi szokásokat, képekkel illusztrálva. Külön jónak tartom, hogy igyekszel a mi kultúránkból is belevinni dolgokat, jó lesz Nimonak, hogy két kultúra ismeretében nő fel.
    Nagyon szép kisfiatok van, és milyen jó kis fejlesztő játékokat kapott!
    De látom az igazi nagy boldogság ebben az évben a hazalátogatásotok lessz! Gondolom régen voltál már itthon.

    返信削除
  2. En koszonom, hogy olvasol es, hogy tetszik a blog tartalma! : )
    Igyekszem, nem mindig egyszeru, dehat probalkozom...
    Igen, most nagyon varom a hazautat, tavaly voltunk otthon, de nem sult el valami jol, az ideiben viszont jobban bizom, mert nem lesz annyira zsufolt "talan". ; )

    返信削除