2014年12月15日月曜日

Adventi naptar folyatatas 3.


9. nap kapott Nimo egy rajztablat, amit meg az nap el is aztatott uditovel, szoval nem volt hosszu elete szegenynek, nem hullajtottunk korkodil konnyeket erte, de azert kicsit sajnaltam, mert elotte olyan jol eljatszott vele, mindegy, majd, ha nagyobb lesz kap egy komolyabbat, most ez meg probanak belefert, legalabb annyi kiderult, hogy erdekli, mar megerte. : )
10. nap origamiztunk! Hat ezt igazabol csak mi elveztuk Apaval, mondjuk a vegere Nimonak is megtetszett, mikor rajott, hogy a papirt ossze is lehet gyurni es dobalni mindenfele, azert probalkoztunk papir repulo hajtogatassal, de csak a kesz repcsi erdekelte, azt egesz jol eldobalgatta... 
11. nap fahejas-almas-bananos gyumolcsrizs volt. Hat szeret enni, az biztos. : )

12. nap kapott uj furdojatekot, igy aztan kb. majdnem egy oraig lubickolt, alig birtam kivenni a kadbol.... De legalabb ezt nagyon eltalaltuk, pedig semmi kulonleges nincs benne. 
13. nap olvastunk egesz nap! Na jo, majdnem egesz nap... De egy csomo konyvet elolvastunk es egy csomot vegig lapoztunk, meg kapott egyet pluszba. Jo latni mindenesetre, hogy ennyire szereti a konyveket, remelem ez a jo szokasa meg nagyon sokaig megmarad majd. : )
14. nap pedig jatszottunk harman, egesz nap! Tenyleg egesz nap, fozni se foztem... Nimo biztos elegedett volt mert este elalvasnal hangosan nevetett almaba... : )) Elveztuk mi is, csak hat nap vegere, olyan faradtak voltunk, hogy estunk az agyba. Annyit ugraltunk, meg szaladgaltunk, hogy felert egy sport nappal... De legalabb kondiba tartjuk magunkat vagy Nimo minket. ; )


0 件のコメント :

コメントを投稿