2014年12月24日水曜日

Adventi naptar 6. es keszulodes!


22. nap nasiztunk!  Megintcsak. Gyumolcsos tejberizs volt, Apanak mas mert O nem szereti a tejberizst... Bezzeg a rizsfelfujtat szereti, erthetetlen, dehat ez van. : )
23. nap papir diszeket vagtunk es ragasztottunk, beprobalkoztam egy hopehellyel mig Nimo boldogan odaragasztott mindent az asztalhoz, hat oooohh... Eleg benacska lett bar, nem fektettem bele tul nagy energiat, odafigyelest meg annyit se, mivel szemem sarkabol allandoan a gyereket neztem, mikor ragaszt valamit pl. a hajaba... De jol elszorakoztunk es ez volt a lenyege vegulis! : )
24. nap, hat az ma van, azt hiszem lemegyunk es futunk egyet.... Vagy mozgunk legalabbis, Nimo az ajtoba all rajtra keszen cipobe es pizsamaba... Hat ez van, ha a gyerek ki tudja nyitni a cipos szekrenyt, de nem tud meg magatol ruhat cserelni, azert a kabatjat legalabb az ajtoig elvitte... : D
Es ugye ma lesz szent este! Hat van egy olyan erzesem, hogy mi meg ma nem karacsonyozunk, mert Apa dolgozik, pontosabban, most alszik es ejszaka dolgozik, nelkule meg ugye nem az igazi, meg ugy nem is szeretnek, harmasban az igazi... Szoval ugy nez ki pentektol szabin lesz, ami ugye pont 26! Nem leszunk elkesve semmivel, Nimo meg ugyse tudja milyen nap is van, en meg kibirom 26-ig, ha cserebe egyutt lehetunk! Ugyhogy most ott tartok, hogy megvan a citromos keksz, a sajttorta, igy ma csak foznom kell. Penteken meg remelem mar csak pihenunk, eszunk, iszunk, jatszunk, nevetunk!

Viszont ki tudja, hogy leszek blog kozelbe, igy megragadom az alkalmat, hogy minden csaladtagomnak, baratomnak, ismerosomnek, blogolvasomnak es ugy mindenkinek, itt is, Nagyon Kellemes Karacsonyi Unnepeket kivanjak! : ))
Legyen mindenkinek szeretetben gazdag es oromteli karacsonya!♡

1 件のコメント :