2014年11月7日金曜日

Elkezdodott...


...a karacsony elotti nagytakaritas. Mert ugye gyerekkel mar nem olyan egyszeru es gyors, hogy 3 nap alatt csillogjon a lakas, ugye. Most is azt erzem, hogy tegyem ossze a ket kezem, ha karacsonyig vegzek mindennel.... Eddig sikerult a konyha egy reszet (de azt, hiper-super mod!) rendbe tenni, plusz az egyik szobaba a bepitett szekrenyt, ma teljesen szepsegesre varazsoltuk! Dehat ugye, hol van meg a vege?!
De amugy annyira nem panaszkodhatok, mert van am segitsegem! Bizony, Nimo port torolget ujabban, magatol keresre es anelkul is neha, sot, ha megkerem torolje le a kis asztalat eves utan, megcsinalja! Komolyan hihetetlen... En meg mindig tok megdobbenten nezem, pedig mar hanyszor lattam... Aztan most gondolkodom, hova legyen teve a fa? Mert ugye ugy nem tudjuk rakni, hogy Nimo ne erje el, igy max olyan helyet tudunk neki talalni, ahonnan, ha mar dolnie kell, akkor szabad legyen a palya... De remeljuk nem fog dolni! Apropo karacsonyfa.
Le kell csereljem a diszeinket is, mert ugye nem erzem tul biztonsagosnak az eddigieket, leven, hogy mindegyik csillamporos, vagyis majdnem mindegyik, aminek nem orulnek, ha lenyalogatna rola, tovabba annak sem, hogy, ha osszetorne oket es utana megenne a darabjait, nem a diszeket feltem, hanem a gyereket, ugyhogy a baj megelozesere iden mas kulsot kap a fa. Felig vett, felig sajatkeszitesu, puha, nem torekeny, nem csillamos, viszont jopofa es szines!
Vagy a masik opcio, hogy sutok mezeskalacsot es iden eheto diszeink lesznek, Apa szerint a legjobb dontes lenne, max. jol lakik a gyerek rosszalkodas kozbe.... Na, majd meg meglatom. Mindenestre kozbe belekezdtem a diszgyartasba is, biztos, ami biztos. Meg fel kell majd fuzzem oket aztan ugorhatnak a fara. Egyebkent annyira nem is lettek rosszak, eleinte szornyebb kinezetre szamitottam... : )
Szoval igy allunk. Ja es volt egy harom napos hetvegenk mult heten, amin Apa beteg volt, en meg hullafaradt lettem hetfore... Szerencsere azota meggyogyult, itt is koszonjuk Csillanak, a csodatevo nathauzo es immunerosito csodaitalt! Hetvegen valoszinu nem megyunk sehova, nincs semmi betervezve (mondjuk nekunk mar minek is?), meg ugye en szeretnek kicsit haladni a takaritassal is, szoval remek alkalom, hogy Apa is itthon lesz! Minden, amire most vagyok, az egy puha agy, egy hatalmas parnaval, egy forro kaveval es egy jo konyvvel... Na, majd egyszer... : D

0 件のコメント :

コメントを投稿