2014年10月30日木曜日

Csak ugy roviden...


...mert ugye nem tudok mit csinalni a sok idommel... Jut mindennapra kb. 10 perc ulve toltott ido, na ezalatt is csak nezek ki a fejembol, de meg sose esett ilyen jol, komolyan.
・Delelottonkent jarunk Nimoval jatszoterezni vagy setalni a delutan helyett, mert hamar sotetedik es tok hideg is van, nekem meg valahogy nincs kedvem egyikben sem maszkalni az utcakon... De ahogy elnezem masoknak se.
・Egeszsegesebbnel egeszsegesebb eletmodra valtottunk! Ennek orulok, mindenki sokkal-sokkal fittebb es vidamabb! Nimo annyi spenotot, repat, almat es soskat eszik nyersen is, hogy uhh... Itt vas, A es C vitamin hiany fel sem merulhet... Ujabban heti haromszor eszik nattot (ami, ohm, rothasztott bab?), kicsit bizarr, de nagyon finom es tele van b6 vitaminnal, nekem csodat tett annak idejen a vernyomasommal is! : ) Muszaj, kicsit megerositeni a szervezetunket, mert jon a tel, aztan ugye, ha egy valaki beteg lesz, akkor valoszinu mindenki mas is vagy hat ki tudja, lehet Nimo megint kimarad, mondjuk jo lenne...
・Nem voltunk a dednagymamaeknal... Az ok a rengeteg sok idonk semmi re sincs idonk... De tenyleg! Ugye Nimo teljes figyelmet igenyel es hatalmas mozgasteret jelenleg, amihez egy ember tuti kell, ha nem ketto es ugye a hetvege valami csoda folytan van, de meg sincs, mert olyan mintha kb 5 percig tartana, aztan meg jon a kerdes, hogy hova lett hirtelen?!
・Megvettuk az otthoniaknak a karacsonyi ajandekokat, nem nagy dolgok, de azert remeljuk orulni fognak. : ) Hetvegen postazni szeretnem, mert Anyu szulinapi ajandeka is benne van es sajnos novembertol valamiert mindig lelassul a posta... Halloween? Mikulas? Karacsony? Vagy ki tudja miert, de novembertol januar vegeig csiga lassusagra kapcsolnak es, ha november elejen nem kuldod, el az december vegere se er oda, ez volt az elozo evi tapasztalatunk...
・Varjuk a decembert mindannyian! Megint lett kidiszitett varos es bar tavaly voltunk Nimoval mar, 3 honaposan nem volt mit elvezzen, igy aztan most tuti biztos vagyok benne, hogy odaig lesz, legalabbis, ahogy tud orulni barminek! Tavaly volt orias karacsonyfa, kivilagitott utca, renszarvas es karacsonyi zene, ezt ki ne szeretne?! Es vannak ott meg izgalmasabbnal izgalmasabb dolgok is egy, egy eves szamara, jo lesz! : )
・Kozbe a kocsiba elromlott valami, ami allitolag surgos szervizelesert kialt es, ami csak 300 000jpy-be faj... Azt hittem leesunk a szekrol... Es ezt igy novemberre, egyszeruen fantasztikus, eloszor Apa se jutott szohoz a sokkos allapottol, dehat... Dolgozni valamivel menni kell.
・Egyebkent pedig nem tervezunk semmit, egy momiji-re elmennenk, de az csak november kozepe, szoval meg varat magara. Gyonyoru szep szokott lenni es nem kerul semmibe, a termeszet szepsege ugye. : )
・Nimo ujabban nem akar inni vagyis inkabb hol iszik, hol nem es ujabban a higitott Kagome (ez egy japan ceg) bebi 100%-os zoldseges italan kivul semmit sem akar, pedig ki nem szereti az almalevet, de tenyleg? Vagy most csak szimplan valogat, meg nem sikerult eldontenem...
・Ja es naponta ujabban egyszer alszik kb. egy masfel orat aztan hetkor kidol este es alszik reggelig, eddig is jol alvo volt ejszaka, de most aztan mindent visz es valamiert en is kipihentebb vagyok es sokkal, sokkal turelmesebb, nincs semmi problema. : ))

0 件のコメント :

コメントを投稿