2014年9月25日木曜日

A mar majdnem 1 evesrol


Hogy hova lett a szabadidom? Nos, ahogy Nimo no, ugy szall tova az ido is... Vagyis most jutottam el arra a pontra, amikor rajottem, hogy 24 ora valojaban semmire sem eleg. Emellett eloszor gondolkodtam el azon, hogy, ha kivanhatnek valamit az lehet, hogy plusz 2 szem es meg par kez lenne... Minden idom a gyereke, kivetel, ha fozok, de igazabol nem, mert akkor is ott van velem, szoval nincs kivetel...
Egyebkent mielott felreertheto lenne, egyaltalan nem banom, hogy ilyen kis matrica, azt sokkal jobban fogom sajnalni, ha mar nem lesz ilyen, szoval most csak probalok belerazodni, hogy hirtelen ket arnyekom lett. : ) Amugy meg elvezem is valahol, amellett, hogy total faraszto, mert jon es bujik, olelget, puszit is ad es egyebkent is edes a vegtelensegig, szoval csak semmi panaszkodas! ; )
Nemsokara egy eves. De nagyon nemsokara, szinte mindjart, olyan fura, hogy ilyen gyorsan telik az ido... Na mindegy.
Szoval lassan szaladni fog, mostanaban csak ugy megindul es megy elore egesz gyorsan, ugy erzem most mar fel kell vegyem nekem is a tempot... Jatszik, de csak hangosan es csak velunk, egyedul ritkan es nem is nagyon elvezi. Amit nagyon szeret azok a labdak, a fenykepezogep, a telefon, csipersz, fakanal es egyebkent minden, feltalalja magat ideig oraig, de aztan jon hozzank. Enni eszik rendesen, bar neha mar nem is annyira sokat, a tapszer ideje lassan kezd lejarni, mert mar napkozbe szinte alig iszik, 20-30 ml-t, a reggelit es vacsorat kenytelen, mert ott meg nincs mas ugye, na, de, ami kesik nem mulik!
Szokesbarna haja van, ami szamomra hihetetlen... De iszonyu szep! Aposom megjegyezte, hogy O hajat szereti rajta a legjobban. Hatalmas es hosszu szempillai vannak, egy lany is megirigyelne, komolyan. Ja, es meg mindig kislanynak nezi mindenki... Adhatok en ra, zoldet, keket, szornyeset, autosat stb. semmit sem er... A multkor valaki visszakerdezett, hogy "Biztos kisfiu?!", hat gondoltam magamban, mar csak tudom... : )
Utalja a pelenkacseret es az oltozkodest is, mar-mar birkozunk mire atoltoztetem.... Es ujabban hisztizik. Ha merges lesz, ha nem sikerul valami, ha nem kaphat meg valamit vagy hasonlo rogton hiszti van, neha meg mergodik is egy sort... Aztan ujabban mindig fogni kell, de nagyon sokat. Joforman olbe van, mar par napja ugy is alszik, hogy az olembe vagy rajtam. A derekam nem tudom meddig fogja birni, mert napi sok oran at 12 kg-ot azert megerzi a derekam is...
Meg mindig imad kint lenni, van, hogy egy nap ketszer is jatszoterezunk, csuszdazni es hintazni szeret, a homokot csak soporni szereti es ujabban felmaszik a csuszdara, meg a lepcsore is. A kislanyok szeretik. : ) Ez szamomra mindig megmosolyogtato. Sose jon oda hozza kisfiu, de kislany mindig, a multkor egy 3 eves kislannyal jatszott, pontosabban a kislany fogdosta, meg olelgette, Nimo meg turte egy ideig aztan arrebb raktam mert feltem, hogy odacsap egyet... Apropo odacsap, nem verekszik, de eleg fajdalmasan adja az ember tudtara, ha mar eleg volt valamibol, multkoraba unokatesoja, Marin, jatszott vele aztan O is huzta ide-oda meg, olelgette es mikor Nimo besokallt, odavagott neki egyet, azt hittem sirva fakad, de aztan nem, de mondta, hogy marhara fajt (en meg nem gyoztem surun elnezest kerni...), amugy ezt mar egyszer Apaval is eljatszotta, szoval jobb vigyazni, legalabbis, amig nem tanulja meg azt mondani, hogy "hagyjal beken!" : )
A tomeget nem szereti... Legyen az barhol, bevasarlokozpont, jatszoter, csaladiosszejovetel stb. A tul sok embert egy helyen annyira nem kedveli, bar azert elvan csak tobbet jon hozzank es tobbet cipelteti magat. : )
Amugy pedig, vidam, jokedvu, joetvagyu, jatekos, aranyos, imadnivalo! : )

0 件のコメント :

コメントを投稿