2014年4月6日日曜日

Piknik


Na, hat a tegnapi nap is erdekesen alakult. Nimot megebedeltettem aztan elindultunk borondot es edesseget keresni, valami szepet es finomat, amit vinnenk haza. Elindultunk aztan kozbe ugy dontottunk, hogy elotte elmegyunk a parkba setalni, egyikunknek se art a friss levego. A nagy setabol lett pihenes, fenykepezes, cseresznyefavirag nezes es piknik. Miutan kisetaltuk magunkat beugrottunk venni a boltba egy par darab onigirit, meg valami uditot, aztan lementunk a folyopartra cseresznyefaviragot nezni, ha nem lett volna akkora szel, mint amekkora volt, leraktam volna Nimot a pledra, had jatszon, de ez most elmaradt, viszont tavaly voltunk egy helyen, ami csodaszep, zold, van kis patak, erdo, lehet focizni, jatszani, csuda klassz, na oda akarunk majd visszamenni a nyaron. Nimo fogja elvezni, ha mar tud majd maszni, mi meg majd probaljuk tartani a tempot, hogy nehogy meglepjen. : )
A cseresznyefaviragzas szep volt, iden egy csomo felet lattunk, egyik szebb, mint a masik. E honap vegen lesz lilaakacfaviragzas is, na az meg egy csodaszep! Megyunk arra is, bar oda baratnommel megyunk majd ho vegen, mert aztan ugye majusba irany haza, lemaradni meg nem akarunk rola, a tavalyi is baromi szep volt! Na es hogy ennyi dolog kozbe jott, tegnap az eredeti terv el is maradt es ma is el fog maradni, mert ma bevasarolni kell menjunk a jovo hetre. Plusz en meg kemenyebb fajta szines papirt es pukkasztos zacsit is szeretnek talalni valahol... Ugyhogy nagy valoszinuseggel ez is tolodik jovo het hetvegere... Mar megint kik fognak utolso percbe kapkodni?
Ohh es Apa jovo heten is nappalos ennek orulok, az ejszakas beosztasat annyira nem csipem, de igy en megyek Nimoval egyedul oltasra szerdan, raadasul nem am a korhazba, ahova eddig is, hanem tok ismeretlen orvoshoz es valahova teljesen mashova helyileg, majd meg utana kell nezzek hogyan is lehet eljutni oda. Mert olyan jo, hogy ezt a BCG oltast ugy kell kergetni, komolyan...

0 件のコメント :

コメントを投稿