2014年3月11日火曜日

Tavaszos meleg


Na, matol aztan, ha hihetunk az idojaraselorejelzesnek megjon a tavaszi ido. A mai nap legalabbis biztos, mert olyan jo melegen sut a nap! Nimo kidolt, de, ha felkel kap egy kis almat es elmegyek vele setalni egy jo nagyot. Apa ugyis alszik, en meg mar mindent megcsinaltam, mar csak fozni kell majd, de tuti, hogy nem most reggel fogok neki allni. Amugy most volt Apa occsenek es felesegenek szuletesnapja, vagyis sogornomnek pont ma van. Felkoszontottuk oket, bar nem szemelyesen, mert bar hozzajuk lakunk a legkozelebb igy is kb. 2-3 havonta talalkozunk. Mondjuk ertheto, mert ok is mennek mindig valamerre a kislannyal, szoval ritka, ha epp egyszerre nem csinalunk semmit es csak otthon ulunk. Na, de irta a multkor sogornom, hogy mar ugy talalkoznanak velunk, mi is veluk egyebkent, szoval ma szuletesnapja alkalmabol meginvitaltam magunkhoz a hetvegen. Ez mind szep es jo, de most megint agyaljak azon, hogy mit sussek. Az egyetlen szerencsem, hogy nem valogatosak, senki a csaladbol, szoval akarmi is az altalaban megeszik. : ) Most azon gondolkodtam, igy magamba, hogy sussek e tortat nekik, megis csak szulinapjuk van/volt... Vagy maradjak a sutiknel es akkor tudnak vinni haza is. Az tuti, hogy mindenfelekeppen valami gyorsat kell kitalaljak mert Nimo sincs el magaba a vegtelensegig, na majd meg gondolkodom rajta, hogy is legyen. Apa mindig kerdezi, hogy minek keszulok ennyit, ha jon valaki? Hat, nalunk ez volt a szokas, ebbe nottem fel, meg hat megis illik valamivel megkinalni a vendegeket, lehet, hogy itt maskepp van, de jobb a lelkemnek, hogy varom oket valamivel. Marmint nem csak oket, hanem igy a vendegeket alapbol. : )
Jaj, Apa cuki volt es azt mondta megvehetem Nimonak a zorgos zsirafot, amit multkor kineztunk, de aztan vegul egy zorgos nyulba es mesekonyvbe maradtunk. Nem, most nem csak ugy veszunk valamit, ez lesz a nevnapi ajandeka, bar meg lehet addig a zsirafbol es nyulbol elefant lesz, Apat ismerve egy honap alatt ez a terv tizszer is valtozhat, de Nimo szereti az ilyen zorgos dolgokat, meg a mesekonyvet is, a kisvakondos konyvet agyon nyuzza. : ) Szoval remelem talalunk neki valami klassz nevnapi ajandekot. 
Hat ez most ilyen mindent egybe bejegyzes lett. Amugy most kint ulok az erkelyen, onnan irtam, olyan jo meleg van! Na, persze csak a napon. : )

0 件のコメント :

コメントを投稿