2014年2月21日金曜日

Majus 3-10


Otthon leszunk. : ) Vegre, vegre! Ez mar annyira biztos, mint, hogy irom ezt a bejegyzest, mert tegnap hivtuk fel a legitarsasagot, hogy kerjunk Nimonak agyat, meg bebi etelt. Nos, nagyon kivancsi vagyok, mar csak azert is mert Nimonak amugy sincs agya, bebi futonja van, ami olyan, mint egy matrac otthon, csak sokkal vekonyabb es kemenyebb. Szoval remelem jol fog tudni benne aludni, mert az a helyzet, hogy aminek pereme van es nem lat ki belole, vagyis inkabb minket nem lat, az mar neki nem jo, ketsegbeesetten sir, a bebifuton pont mellettunk van majdnem olyan, mintha velunk aludna es minden este egy mese, puszi es a disney-s vetitoje kisereteben bekesen szundikal, gond nelkul. Ugyhogy nagyon remelem, hogy kibirja azt az oda-vissza utat abba az akarmilyen bebi agyba.... A kajaval kapcsolatban annyit mondtak, hogy fo a biztonsag vigyunk inkabb magunkkal, mert ki tudja, megeszi e majd azt, amit adnak? Jo kerdes, bar ha magunkbol indulunk ki, nem gondolnam, hogy valogatos lenne, bar bebi etelek kozott is van jobb es rosszabb, ugyhogy inkabb viszunk. A lenyeg, hogy nem kell tizenakarhanyoran keresztul fogjuk, aminek baromira orulok, mert repulon nem szeretnek vele setalgatni vegig, mozgojarmun egyedul se szeretek maszkalni, gyerekkel plane nem, na meg most is 8kg es bar imadom mikor bujik es simogat meg minden, de a derekam kevesbe elvezi.
Na, osszessegeben megvan a jegyunk, Nimonak van agya, felvihetjuk a babakocsit is, ugyhogy mar csak majd keszulodni kell. Nyilvan nem most, meg korainak erzem, de aprilis vege mar errol fog szolni. Ja es jovore valoszinuleg maskent alakul es legalabb egy honapot otthon fogunk nyaralni, remeljuk, a miertet majd jovore elmondom. ; )
Addig is alig varom, hogy hazamenjunk! Kicsi varosba laktam, olyan videkies, de annyira jo volt! Az utobbi idobe pedig milyen kis szep lett, olyan klasszul megcsinaltak. Jaj, jo lesz, jo lesz! : ))


Jatek, hol lakhatok vajon? : D

2 件のコメント :