2014年1月30日木曜日

Sose lehet eleg koran elkezdeni

Igen. Mar most gondolkoztunk egy-ket dolgon, draga kicsi fiunkkal kapcsolatban, ami meg ugyan lehet korai, de nem art, ha a jovore is gondolunk. Nos, termeszetesen kozos megallapodas alapjan, Apaval arra jutottunk, hogy Nimo baba, ha nagy lesz, az lesz, ami lenni akar. Nem szolunk bele, mert megis csak az O elete es ha O epp pl.: epiteszmernok akarna lenni orvos helyett, akkor ez lesz. Teljesen felesleges meggyoznunk akarmirol is, foleg azert mert kin olyat tanulni es csinalni, amit nem szeretunk, igy inkabb tanuljon majd azt, amit szeretne es elvezze azt. Ebbe mar akkor megallapottunk mielott megszuletett volna es majd a teso(k)nal ugyanez a helyzet lesz kesobb.
A masik, amibe megegyeztunk, hogy sportolni kell. Mert egyaltalan nem tartom jonak, ha a PlayStation vagy a szamitogepes jatekok kotnek le minden percet majd. Na, vegul arra gondoltunk, hogy beiratjuk majd valami kuzdosportra. Mas gyerek focira jar, meg roplabdazik stb. Nimo valami mast fog csinalni. Persze ez nem 100% mert teljesen nyilvanvalo, ha nem mutat egy kicsi erdeklodest se ezen sportok irant akkor termeszetesen nem eroltetjuk, de egy probat mindenkepp meger majd. Kuzdosportokon belul valaszthat barmit karatet, judot, kung fut, kravmagat stb. barmit. A miertre a valasz az, hogy szerintunk ezzel nagyon jol le fogja tudni vezetni a stresszt es mivel fiu, ki tudja mikor telik be majd az a bizonyos pohar es csap oda egyszer valakinek, tudom nem kene a falra festeni az ordogot, de a legrosszabbra is gondolni kell. Egyebkent pedig a stressz levezetesen kivul, az onvedelem is fontos. Azt nem mondom, hogy igy nem aggodnek erte, de azert valahogy kicsit nyugottabb lennek es bar, ahol mi lakunk talan benne van a legbiztonsagosabb orszagok toplistajan az elso haromba, de ettol fuggetlenul artani nem art. Sose lehet tudni, de termeszetesen ne legyen ra szukseg. Nem titkolt szandekom amugy, hogy, ha megszereti es tetszene neki akkor versenyekre is jaratnank majd, aztan meg ki tudja meg hova jutna el vele. ; )
Azert nyilvan megbeszeljuk majd vele, hogy amit megtanul az edzeseken azt se az oviba, se a suliba nem gyakoroljuk a masikon.
Szoval a lenyeg, az lesz, ami akar es azt csinalhatja hobbikent, amit csak szeretne, de ezek mellett szeretnenk, ha sikerulne Ot beiratni egy jobb kuzdosportra. Bizzunk benne, hogy neki is jo lesz es tetszeni fog majd az otlet. : )
Ja, beszelgettunk a nyelvtanulasrol is, de ez nalunk igazabol nem is lesz nagyon tema, mivel eleve 2 nyelvvel indit igy neki az angol a harmadik lesz vagy a masodik, attol fugg honnan nezzuk. : ) Aztan emellett is azt tanul majd kesobb, amit akar.
Tudom, remes micsoda "gondjaink" vannak, de azert en jonak latom ezeket atbeszelni. Hat most itt tartunk, remelem kompromisszumkeszek leszunka tovabbiakban is mindenben. Aztan ugyis Nimo dont a vegen. : )

0 件のコメント :

コメントを投稿