2013年9月20日金曜日

Mar csak 2 het!


Tul vagyunk a mai korhazi latogatason. Az a multkori emlegetett 1 oras vizsgalat valojaban csak 40 perc volt, de eletem leghosszabb es legfajdalmasabb 40 perce volt... A szivhangjat neztek a babanak es ugye 40 percig fekudni kellett, ez meg onmagaba nem nagy problema, hanem az, hogy a hatamon...
De az en hibam, mert hulye vagyok, szolnom kellett volna a nonek, aki bent volt eloszor, hogy en 10 percnel tovabb nem igazan birom a hatonfekvest mert megfajdul a derekam. Hat szinte forgatokonyvszeruen az elso 10 perc utan mar csillagokat lattam es igazabol barmit is csinaltam semmi se volt jo, a 40 perc utan meg alig birtam felallni, sot, kimondottan fajt meg kifele menet is, Apa megmaszirozta kicsit, akkor jobb lett, de most megint faj... Mindegy, buta voltam, de legalabb orok emlek marad ez a 40 perc.
Na, de, hogy a mai napnak sem csak negativ oldala volt, nem kellett varnunk az orvoshoz, szinte rogton be is hivtak. Megneztuk a csibefasirtot, aki egeszseges, mint a makk es mar 3220g.... Csak neztunk, jol meghizott ket het alatt. : D Az orvos is mondta, hogy hat mivel meg van egy kis idonk meg hizhat, ugy hogy nem lesz picibaba, hat nem, de edes kis husis lesz. : D
Aztan konzultaltunk az orvossal, aki teljesen megdobbenten, de egyuttal megkonnyebbulten kozolte, hogy ritkan latott ennyire egeszseges es fitt kismamat. Azt is elmondta, hogy O egyaltalan nem aggodik miattunk, sot! Ha a 9 honapot veszi alapul es a jelen helyzetet, elkepzelhetonek tartja, hogy szules utan mas nap, mar szaladni fogok (na, ennek azert varjuk ki a veget... : D). Szoval teljes elegedettseg volt. Nekunk plane, magam miatt nem, mert magamat ismerem, de hogy a baba is teljesen jol van. : )
Hat itt tartunk most es ha minden jol megy mar maximum csak 2 hetunk van vagy annyi se, majd meglatjuk. ; )
Ja, es hogy mennyire is jofej az orvosunk, mindamellett, hogy a humorerzeke se utolso, kerdezte a kovetkezo idopontot (nalunk ez ugy van, hogy ajanl egyet es akkor ha jo, akkor jo, ha nem, akkor keres masikat, teljesen kompromisszum kesz amugy), ami jovohet pentek 10:00 ora vagy ugyanazon het csutortok delutan 16:00. 
Es a parbeszed:


Orvos: Csutortok delutan vagy pentek delelott?
Apa: Haaat... Pentek?
Orvos: Pentek delelott 10:00 jo lesz?
Apa: Hat nem jo. De majd megoldjuk...
Orvos: Meg egy reggel 08:30-as idopontot feltudok ajanlani.
Apa: Az sem jobb, de... Vagy, ja, de az megis jobb!
Orvos: (itt volt egy kozos nevetes az apolonokkel, sajnos a hangsulyt nem tudom visszaadni) : D
Aztan hazajottunk. : D


0 件のコメント :

コメントを投稿