2013年9月24日火曜日

Kis baleset...


....tortent velunk a minap, pontosabban tegnap. Reggel kiszelloztettunk, mert olyan klassz ido volt, aztan ferjem kifele jovet kihozta a laptopot a szobabol es ki tudja milyen megfontolasbol, de a konyha asztalra rakta. Eddig igazabol semmi gond, volt mar ilyen azzal a kulonbseggel, hogy nem volt nyitva az osszes ablak es nem volt az asztalon egy vaza fel liter vizzel...
Szoval egy nagyobb "szellonek" koszonhetoen, ami a 4 nyitva levo ablakon suvitett befele, felborult a vaza es megontozte, az amugy nem szomjas es nem kiszaradt laptopot. Kisebb szivroham kerulgetett miatta, foleg, hogy miutan kivettuk az aksit, aminek hal isten semmi baja, utana lattuk, hogy hatul, ahol fujja ki a levegot csopog a viz, hasznos dolog am a hajszarito, minden alkalommal ra kell jojjunk. Szoval megszaritottuk, amennyire megtudtuk es nem tudtuk utana se bekapcsolni... Aztan elmentunk itthonrol, idegesseglevezetesnek sem volt utolso, de azert utkozbe beneztunk egy elektronikai boltba is, azert keszulve a legrosszabbra, tudjuk mennyit kene sporolni egy uj gepre. Sokat.
Mindenesetre hazajottunk es a gep eletrekelt! Ugy latszik nem hajszaritoztuk eleg sokaig es kellett meg neki szaradasi ido, de a lenyeg, hogy mukodik! Hatalmas volt az orom, bar a toltoje elromlott, de szerintem az mar a nem viz hibaja volt. Ugyanis ugy lehet hasznalni gond nelkul, ha be van dugva vegig, de hozni vinni tolto nelkul sajnos nem, mindegy ez legyen a legkevesebb. A lenyeg, hogy el! : ))

0 件のコメント :

コメントを投稿