2013年8月5日月曜日

Augusztusi tervek


Na, hat egy par dolog, ami erre a honapra van tervezve, aztan, hogy mi jon ossze es mi nem, az mar reszletkerdes. : D
・Eloszor is mult heti UH-rol. Minden rendben van, csibefasirt ket hetente nagyjabol 350-400 grammot hizik, igy most 1850 gramm, az orvos szerint teljesen jo es szerinte kis bekes baba, ami persze nem igy van, mert miutan kijovunk a korhazbol azonnal mozog nem keveset es azt se mondhatnam, hogy finoman, foleg mikor olyan klasszul gyomorba rug, de imadnivalo, mar most! : )) Szamomra jo hir pedig, hogy en semennyit se hiztam mar 3 honapja. Azert jo erzes mikor megdicser az orvos es nem leszid. : D
・Voltunk butor uzletbe, ez nalunk mar haladas. Kineztuk a gyerekszoba egyes darabjait, tok normalis aron nagyon kis cuki kiegeszitok. Ugy tervezzuk, hogy a kis agyat, a matracot es agynemut, a polcos szekrenyt, a baba kadat megvesszuk ebbe a honapba, minden mast, ami maradt cumisuveg, kis ruhak, jatek, pelenka ilyesmiket meg majd szeptemberbe. Aztan, hogy ez igy osszejon e, ahogy elterveztuk nem tudom, de jo lenne mert egy honapba mindent megvenni nem lenne a legjobb megoldas....
・Jovo honapba var ram egy hajvagas. Igazabol semmi extra, csak kicsit a vegebol, meg egy lehelletnyivel rovidebbre vagjuk, csak hogy szulesnel es utana a babaval ne legyen annyira sok gond vele.
・Lesz meg egy nyari szunetunk. Yoshiro jovo heten szabin lesz. Aminek nagyon orulok, gondolkodtunk menjunk e valamerre, oszinten, en nagyon mennek, de ez a meleg elegge megvisel es erosen gondolkodom, hogy egesznap birnam e. Mindenesetre remelem valami jo kis programot sikerul osszehozni, majd megemberelem magam aztan lesz, ahogy lesz. A melegen kivul mas gond nincs, mert a seta, gyaloglas, lepcsozes meg mindig egesz jol megy, szoval csak lenne picit huvosebb... Na, jo ennyi a nyafogasbol.
Hat most hirtelen ennyi. Aztan kivancsi leszek mi lesz meg vagy mi lesz mashogy, de jo lenne, ha azert a nagyja igy alakulna.
Szeptemberre meg egyenlore mar semmit se merek mar tervezni mert az mar a "finale", nekem a korhazi letre kell lelkileg leginkabb keszulni, nem a szulesre.... Ugy hogy, lesz ott meg hiszti azt hiszem. : D De majd igyekszem tul elni es remenykedem benne, hogy gyorsan haza engednek majd. Itthon meg mar jo lesz harmasba. : )

0 件のコメント :

コメントを投稿