2012年12月5日水曜日

Meg 19 nap ☆

Elso decemberi bejegyzesem es mar azzal kell kezdjem, hogy jol lebetegedtunk... Yoshiro osszeszedett valamit, eloszor meg annyira nem is volt feltuno, mondta, hogy kicsit mintha fajna a torka, de semmi egyeb, na ra 2 napra, folyt az orra, naponta megevett vagy 3 zacsko citromos-mezes cukrot, meg teazott, de a hangulatan nem nagyon volt erzekelheto, hogy nagyon rosszul lenne. Erre ra par napra, mikor mar kezdtem azt hinni, hogy en meguszom idenre a betegseget, hat pont nem. Tegnap arra keltem, hogy faj a torkom vagy/es a legcsovem, meg folyik az orrom, hat mondanom sem kell szerintem, mennyire orultem/orulok neki. A legrosszabb az egeszbe az, hogy engem jobban ledont, mint ot, mondjuk lazunk nincs, ennyi jo van az egeszbe. Ugy hogy most meleg leves, meleg tea es itthon ules lesz a heten (de ha nem lesz jobb, lehet egy gyogyszertarba menetelt beiktatunk majd..).
Aztan, kicsit oromtelibb tema, 19 nap es karacsony! : ) Es meg annyi mindent kell addig csinaljak... Kicsit ugy erzem, megint el leszek maradva es majd karacsony elotti utolso heten lesz nagy kapkodas, mint ugy altalaba... Viszont az biztos, hogy a heten semmit se csinalok, erom se nagyon van hozza, meg aztan a heten Yoshiro ejszakas, vagyis nappal alszik, igy most hogy allnek neki takaritani?! : ) Ugy hogy marad  a teljes jovohet erre, illetve 22-23, ha nem megyunk azon a  hetvegen sehova, a fozes, meg sutes, meg megmarad 24 delelottjere. Yoshiro dolgozni fog mind a harom nap, ugy hogy csak este karacsonyozunk.

Ja, igen. Nalunk mar all a fa. : )) Ugyan is Yoshiro gondolt egyet es feldiszitette. Kicsit korai igy december elso heteben, de az teny, hogy a hangulat az igy meg szebb. Meg legalabb tovabb gyonyorkodhetunk benne. : ) De azert remelem ez nem lesz hagyomany...
Hat ennyit igy december elejen. Meg ugye kozbe minden megvaltozhat, de orulnek, ha nagyjabol ez igy megvalosulna, ahogy elgondoltam. Gondolom egyebkent otthon mar megy a karacsonyi vasar, ugy elmennek... Mondjuk az utcak itt is kivannak mar diszitve, meg az allomasok, de azert nem ugyan olyan, mint otthon... Na, de majd jovore!!! ; )

0 件のコメント :

コメントを投稿