2012年11月5日月曜日

Na, most mar elmondhatom, hogy...


...lassan ideszokom. Mult heten annyi programom volt, mint meg eddig soha, miota itt vagyok. Anyosommal jol egymasra talaltunk, igy mult heten, ketszer is voltunk egyutt vasarolni (hat lehet egyszer megutalom a vasarlast, nem anyosom miatt, hanem mas okbol...), minden masodik nap egyutt foztunk es este egyutt is vacsoraztunk mind a negyen (akkorra mar hazaert Yoshiro is es aposom is), olyan jo hangulatba telt el a het. Ja igen, uj hobbink is van. Szoktunk egyutt viragot ultetni, marmint ezt csak anyosommal ketten, a fiuk addig vagy motoroznak vagy kutyat setaltatnak. A mult heten ket viragot is ultettunk, pontosabban az egyik egy "viragos lada", mert tobb virag is van benne. A masik egy egyszeru kis fa (lesz majd ha megno : )). Most az erkelyt teszik hagulatossa, de szerintem jovo honaptol bekoltoztetem oket a lakasba. A "ladaba" van egy muskatli, olyan szep es mindig mikor ranezek eszembe jutnak nagymamamek, akinek nagyon sok volt/van otthon az ablakba, mar csak ezert is megerte. : ) Viszont 3 napig jartuk a viragboltokat es mindegyikbe legalabb 2 orat toltottunk el, mire harmadik nap sikerult kivalasztani az eppen osszeilloket. A vegeredmeny szerintem szep lett, majd lesz is rola foto. ; )
Hmm, ezen kivul a mostani hetvegere lett volna egy talalkam Erinaval (egyik japan baratnommel), de szerintem ez elfog tolodni jovohetre. Yoshiro penteken szabadnapos es vasarnap hegedu oraja sincs, igy most ugy igazan egyutt tudnank tolteni egy hosszabb hetveget, meg penteken elmeletileg "csaladi nap" lenne, kozos vasarlas anyosomekkal es este vacsi. Es meg a butor uzletbe is elakarnak menni, szoval egy nap mar most erzem, hogy keves.
Igy Erinaval valo talalkozom megprobalom atrakni jovohet szombatra, akkor Yoshiro is elmegy egyik haverjahoz es akkor mindenki kimenos lesz. Remelem ez igy mar stimmelni fog. : ) Hat ennyit a jovohetrol, nem tul sok, de tertalmas. : )

0 件のコメント :

コメントを投稿