2012年10月25日木曜日

浜松市細江町長楽寺

Erre meg emlekszem, mert tegnapi tortenet. Tegnap vegre talalkoztam Julcsival, Hamamatsu-n. Az allomason talalkoztunk, majd bementunk az egyik kedvenc kavezonkba. Ettunk egy szendvicset (ami egyebkent iszonyat finom!) es ittunk isteni finom kavet, most volt ilyen szezonalis, gesztenyes, nagyon finom volt! Kozbe beszelgettunk egy csomo mindenrol, szerintem mar itt eltelt majd nem egy ora. Utana elmentunk a lovardaba. Julcsinak volt egy ingyenes lovaglasi lehetosege, en meg elkisertem ot szivesen (bar en nem vagyok ez lo szereto ember, sot...), vegulis jo volt, tok jo fej volt az oktato, minden megallapitasa az volt a magyarokrol, hogy nagy az orrunk... Hat koszonjuk szepen. Persze, ezt olyan jopofan adta elo, szoval nevedtunk rajta, na de akkor is. Eltelt az egy ora, utana meg megneztuk a lovakat, hat valami kegyetlen, micsoda neveket tudnak adni szerencsetlen lovaknak, en volt amit ki se tudtam olvasni, hat... A Chelsea volt a meg legnormalisabb ennel mar csak rosszabbak voltak, de en megjegyezni se tudtam... Na hat, jottunk visszafele a buszmegallohoz, hogy mi elmegyunk megnezni a Chourakuji-t (長楽寺). Hat mi mikor elindultunk a lovardahoz direkt megneztuk, hogy a busz, ami elvisz az oterahoz, ugyan az a vonal, mint ahol a lovarda is van, igy csak tovabb kell menni vele, hat meg a ****t. Mar bocsanat. De kivitt minket valami olyan helyre, ahol meg a vonat is mas es a menetrendet se ertettuk, de lelkesen, hala az iPhone-nak es a terkepnek elindultunk, meglepoen egyszer se tevedtunk el, bar vagy egy fel orat mentunk gyalog, bokros, fas, pokos utakon, majd egy hatalmas lepcson fel es megtalaltuk. Persze zarva volt. Hm, hat nem voltunk idegesek, aztan egy neni meglatott minket es beengedett. Orultunk am nem is kicsit, kaptunk idegenvezetest, teat, sutit, kepeslapot, es nagyon kedvesek voltak. A hely pedig hat gyonyoru szep! Megerte elmenni es hatalmas mazlink volt, hogy voltak olyan rendesek, hogy beengedtek minket. Hat ide tervezek visszamenni Yoshiroval is majd mikor lesz kouyou (紅葉), mert a neni azt mondta, hogy az egesz kert pirossa valik. Annyira megneznem, de igy is nagyon jo volt. Aztan teljesen rank esteledett, tok sotet lett, de a neni lekisert minket zseblampaval a lepcson, mert alig lattunk mar (megjegyezem elvezet a pokos lepcson sotetbe lemenni, csak idok kerdese, hogy valami nyakadba ugorjon...). Aztan futas a buszmegallohoz, a kihalt varosreszen, ahol mar a kocsik is alig jartak, de idobe elertuk a buszt es hat hamar nem, de elertunk az allomashoz, aztan mentunk haza. En olyat aludtam.... De komolyan, pedig annyira nem ereztem magam faradtnak. Osszefoglalva a lenyeg, nagyon klassz nap volt! ; )

 
Julcsi lovagol. : )

 
 
 


Hamamatsu, Hosoe (浜松市細江町)
Tiszta videki hangulata van ennek a helynek, attol fuggetlenul, hogy egy hatalmas varos resze, de nagyon nagyon szep szerintem.


 
 
 


 
 
 


Ez pedig a Chourakuji-rol (長楽寺) par valogatott kep. Lehet, hogy kepekbol annyira nem jon at, de tenyleg nagyon gyonyoru volt! Annyira kedves volt a neni es a bacsi (akik mellesleg itt laknak), hogy kaptunk kepeslapokat es ketszer is volt reszunk teazni egyet japan modra, sutivel egyutt. Annyira nagyon jo volt, tuti, hogy meg visszamegyek egyszer-ketszer. ; )


0 件のコメント :

コメントを投稿