2016年7月25日月曜日

Sumata-szoros

Kb. 3 evvel ezelott jartunk itt NimoApaval kettesben vagyis mar "harmasban", mert Nimo pocaklako volt mar akkor... : )
Akkor telen voltunk valamikor januar vege vagy februar eleje fele. Ugy voltunk vele, hogy igy is ugy is szep, hat miert ne mennenk el a telen? Ez igaz, tenyleg gyonyoru telen s nyaron egyarant, na de azert a nyari latvany valami hihetetlenul gyonyoru! Anno telen atmentunk a fuggohidon, sot a tuloldali hegyet is megmasztuk, akkor a legjobb az egeszben az volt, hogy egy-ket ember kivetelevel senki nem volt, teny, hogy ugye nem is volt valami meleg, viszont azt mondom, hogy megerte abszolut.
Most elmentunk megint es most mar tenyleg harmasban. ; ) Hat a latvany leirhatatlan nyaron, meseszep, az ido pont tokeletes, ugyanis a 35 fokbol nagyon kellemes 26 fok van nagyjabol a hegyek kozott, arrol nem beszelve milyen friss a levego, szoval egyszeruen tokeletes nyaron, tenyleg! Ami ugye egyetlen hatranya es talan sejtheto is, az a tomeg... Egy lepcsosoron es a hegyoldal menti osvenyen lehet lesetalni a fuggohidhoz, na most a sor vege a lepcso tetejen volt... Kevesszer mondom valamire, hogy nem kivitelezheto gyerekkel, de ez sajnos igen, a fuggohid elegge inog es nem is tul rovid, ami azt jelenti, hogy eleg lassan halad a sor, szoval Nimo ugyan 20 percig tok jol eljatszott a lepkekkel, illetve a kavicsokkal, de alig haladt a sor igy aztan mindannyiunk jobbnak latta, ha ezt az akciot most feladjuk, pontosabban elhalasztjuk, ugyhogy teli project lesz ujfent, ahogy elnezem. : )
Igy is megerte elmenni, mert, ha meg nem is mentunk at a hidon, de a kilatas, a friss levego, a mozgas es ugy egyebkent a termeszet csodai karpotoltak minket a hidon valo atkelestol. Ez nagyjabol egy olyan kedvenc, mint a Shirato vizeses a Fuji mellett, ami szinten olyan hely, ahova mar nem egyszer mentunk vissza, mert, ami szep, az szep, a nosztalgia meg hab a tortan! ; )


















0 件のコメント :

コメントを投稿