2016年5月30日月曜日

Gyereknap!


Azt hiszem tavaly is szabadteri program volt a gyereknap, de oszinten nem is szivesen valtoztatnam meg ezt a szokasunkat. Inkabb keresgelek elotte egy hetig, uj, gyerekbarat, szorakoztato vagy epp kalandos kirandulo helyeket, mert latva Nimo igenyeit hat... Nagyjabol nincs az a program, amivel teljesen ki lehet meriteni, ugyhogy inkabb legyen valami energia levezeto, klassz, mozgalmas kirandulas, mert ennek legalabb mindannyian orulunk es meg, ha nekunk neha kicsit mar faraszto is, ez meg is csak az O napja, futtathat minket rendesen, elvezze csak... : )

Szoval iden nalunk egy hetvegen at tartott a gyereknap. Egyik nap voltunk jatszoteren, orias csuszdazni, illetve voltunk folyoparton. Kerestunk negylevelu loheret, kergettunk pillangot, epitettunk kavicsbol varat es egyebkent, masik nap pedig elmentunk a Yoshida parkba, ahol szebbnel szebb viragokat lattunk, labdaztunk, kozelrol csodalhattunk meg egy kis gyikot, neztunk halakat es egyebkent remekul szorakoztunk mindannyian! 


Hazafele pedig elmentunk vonatot nezni es egy thai uzlet elotti teknos lesobe is voltunk. Ki van rakva mindig egy kis teknos es Nimo valamiert imadja, ugyhogy, ha megyunk vonatot nezni, akkor mindig elidozunk a teknosnel, tuti hulyenek nez mar a tulaj, dehat a gyerekert barmit.... :'D



0 件のコメント :

コメントを投稿