2016年5月21日土曜日

'16 Otthon ♡


Es, mint emlitettem az elozo bejegyzes elejen, mar haza is jottunk, sajnos... Igazsag szerint altalaban egy honapra szoktunk haza utazni es ez eddig mindig a tavaszi idoszakra esett, ahogy telik az ido, ra kell jojjunk, hogy ez az egy honap csak hosszunak tunik, de egyaltalan nem az. Jo, persze, tudom ilyenkor aztan csak ugy repul az ido, de szoval nem olyan hosszu, mint gondolnank. Hozzatartozik ugye, hogy hatalmas csaladunk van, lehetetlen mindenkire eleg idot szakitani, igy aztan mindig tesz valaki egy megjegyzest, amire ugyan mar csak mosolygok, pedig ok is tudjak, hogy lennenk mi mindenkivel, dehat...
Na, de! Az otthon tartozkodas iden azert sokkal tobb pozitiv es vidam pillanatot tartogatott szamunkra, mint eddig barmikor is. Valamiert, mintha kicsit mindenki jobban allt volna a dolgokhoz es sokkal alkalmazkodobb lett volna, igy aztan nekunk is sokkal egyszerubb volt minden! Azert a csalad problemamegoldo kepessegein van mit dolgozni, de komolyan, iden valahogy minden sokkal jobb volt! : )
Ettunk finomakat, de meg milyen finomat! Nimon meg voltam lepve, hogy mennyi mindent megeszik, nem mintha nagyon valogatos lenne, de erre nem szamitottam. Johetett, gulyasleves, kakaostekercs, csirkepaprikas, hortobagyi palacsinta, mindent megevett es milyen joizuen! Utobbit 3 napig ette, hatalmas kedvence volt, a mennyiseg meg elkepeszto... : ))
Iden otthon kevesebbet kirandultunk, megneztuk a varost, ahol laktam, korbe jartuk, eleg nosztalgikus elmeny volt, jo sokat valtozott, de nagyon szep lett! Voltunk bent Budapesten, setaltunk a varnal, felmentunk a halaszbastyahoz, tettunk egy kort a kozepsulimnal, osszessegeben jot kirandultunk. Szamomra ujat nem mutatott a hely, oda jartam 5 evig, de van egy erzese az embernek, amikor elsetal ott, jo, szep, mint regen. : )
Jartunk Zsofi baratnomnel is, volt megint egy kis hazibulink, mint tavaly is! Megismertem, egy uj jo baratot, nevettunk, beszelgettunk, mulattunk, jo volt nagyon, ennek a tarsasagnak mindig van egy kulonleges hangulata, mindenki nyitott, felhotlen, vicces, van am mint nevetni ilyenkor, nem is akarhogy! ; )
Nimo Apaval voltunk kettesben is erre-arra, nagyon rank fert mar es milyen jo volt! Neha jol jonne egy-egy ora, mikor csak ketten vagyunk, mondjuk most sikerult es nagyon, nagyon elveztuk! Voltunk kavezni, fagyiztunk, setaltunk es kivetelesen nem kellett rohanni sehova...
A nagyszulok es dednagyszulok pedig kiunokazhattak magukat, nagyon belejottek am! Dednagymamam 78 evesen labdazott Nimoval a kertbe, jol kondiba tartotta, szegeny delutanra jol el is faradt. : ) 
Nimo pedig, mit ne elvezett volna?! Volt am hatalmas kert, viz, napsutes, asott, locsolt, labdazott, motorozott, fogocskazott. Voltak allatok am nem is keves, kutya, macska, suni, papagaj, elmenyek a javabol! Majalison is jartunk Apuval, Nimot mondjuk csak felig meddig kototte le, felulni szinte sehova nem akart, vasarolni annal inkabb, vegul aztan a jatszoter foglalta le a leginkabb, mindenki oromere. : )
Ugyhogy osszessegeben nagyon-nagyon jol ereztuk magunkat, remeljuk a csalad tobbi tagja is elvezte a futkarozast Nimoval! Koszonjuk szepen a sok vidam napot mindenkinek, talalkozunk nemsokara!♡








  




















































FOLYT.KOV. ; )


0 件のコメント :

コメントを投稿