2016年2月23日火曜日

Mishima - Skywalk!


Ket hettel ezelott kirandulast tettunk a nem reg nyilt Skywalk-ra, Mishima varosba. 400m hosszu hid a levegobe, gyonyoru kilatassal, nyilvan ez tavasszal, illetve nyaron meg szebb, de mi most telen is gyonyorunek talaltuk. A kilatas fantasztikus, a levego friss, a hid egyik vegen egy irto cuki erdo van, kiepitett uttal es cuki erdei "cukisagokkal"! Nimonak nagyon bejottek, bar mi is jol megneztuk mindegyiket, mert nagyon-nagyon aranyosak voltak. : ))
A hid masik labanal, ertelemszeruen, mint minden turista latvanyossagnal, volt szuvenir bolt, kavezo, fagyizo es, ami kulonlegesseg, az a szuvenir bolt belseje, ugyanis mese szep viragok vannak mindenhol! Konkretan a plafonrol is ezek lognak. Nagyon szep volt! Hazafele vettunk "ichigo daifuku"-t, ami egy japan edesseg, nekem a kedvencem! Isteni finom, Mochiba (ami ilyen dongolt rizs) toltott azuki krem (ez ilyen vorosbabbol keszult krem), aminek a kozepen egy eper van. : )) Annyira finom, annyira....! Nagyon! 
Szoval jot kirandultunk es megerte elmenni mert bar borus volt az ido a vegen kisutott a nap egy kicsit es annyira hideg se volt. : )















0 件のコメント :

コメントを投稿