2015年12月3日木曜日

Kezdodik az Advent!


Es kozbe eljott a december is, mi meg meg mindig pulcsiban vagyunk odakint... Erdekes is igy keszulni a karacsonyra, hogy igazabol nem tulzottan telies az ido. Bar ma reggel kicsit mar hasonlitott ahhoz az igazi teli idohoz, de meg azert varat magara...
Na, hat megkezdodott az advent es ugye tavaly nagyon lelkesen pakolgattam tele Nimo naptarat mindenfelevel, leginkabb programokkal, hat iden is ez a terv. Nem igazan szeretnek nagy dolgokat belerakni, egy-ket aprosag lesz/van benne, meg nehany edesseg, de alapvetoen sok-sok szabadteri programra gondoltam. Igy arra gondoltam, lesz benne pl.: allatkert, kirandulas stb. Olyan dolgok, amik nem tul dragak, de megis elmeny lehet. Lesz kozos sutes is, azt tavaly is imadta, mondjuk tapicskolni a lisztbe melyik gyerek nem szeret?! : ))
Elso ket nap hatalmas jatszoteri mulatsag volt, ugyanis majdnem egesz nap kint voltunk, raadasul bonusz, hogy masodik alkalommal egy par neni es bacsi golfozott a parkba, ahova Nimo is eloszeretettel beallt, bar O inkabb labdaszedokent mukodott volna kozre, de aztan nagy kerlelesek aran lemondott rola es visszamentunk jatszani, mindenesetre tok cuki volt, ahogy orult, hogy betalalnak a lyukba, meg a bacsik is kedvesek voltak, hogy kicsit "bevettek" a jatekba. Ugyhogy szuperul alakult vegul mindket nap! Ma nasi volt a meglepi, azota is keresi, hogy van e meg... : ))










0 件のコメント :

コメントを投稿