2015年10月29日木曜日

iHerbes csomag


Amikor attertunk egy egeszsegesebb etrendre, akkor szinte minden hozzavalot a netrol szereztunk be. Tobb okbol kifolyolag, talan az eslo es legfontosabb ok, az, hogy boltban - legalabbis itt felenk - szinte semmit sem lehetett kapni es en meg most se nagyon latok. A multkoraba az egyik uzletbe lattam kokuszolajat, illetve kokuszvizet, ami tenyleg jo minosegu volt es bio, na de olyan aron?! Csillagos eg, de viccen kivul. Szoval maradt a net es onnan is amazon, rakuten stb. Amik egyebkent jok, mert sok minden van aranylag jo aron, szoval vegulis meg voltunk vele elegedve. Viszont baratnom (megegyszer koszi, Zsofi! : D) mutatott egy oldalt, az iherb.com -ot, ahol minden megtalalhato, tenyleg minden es renegeteg jo minosegu, illetve bio dolog van "olcson"! Az olcso alatt azt kell erteni, hogy az ar es a mennyiseg teljesen aranyos, sot! Mi rendeltunk innen kokuszolajat literes kiszerelesbe, ami mar nem tudom hany dollar volt, de mar csak a mennyiseg miatt is jonak tunt, beruhaztunk 2 literre, nem viccelek ez volt juliusba vagy augusztusba es azota meg az egyik se fogyott el teljesen, pedig azert na, en mindennap fozok... Eszmeletlen sokaig eleg es ehhez kepest az ara, hat tenyleg megeri na! : ) Ugyanez meg nagyon sok mindenre igaz, a cukorra, illoolajra stb. Tenyleg nagyon meg vagyunk elegedve es van par ismerosom, aki mar rendelt innen egy ideje es nagyon sok jot hallani rola. Ja, es 40 dollar felett azt hiszem, ingyenes a postakoltseg! : )
Egyebkent innen rendeltunk multkor illoolajat, mert, hat szoval nem igazan hasznalunk tisztitoszereket, szoval en szodabikarbonas vizet, ecetet es ilyesmiket hasznalok, na most az illoolaj ugye, mondjuk egy ablak pucolasnal  aranyat er! Egyreszt mert mondjuk nalunk gyakran van nyitva ablak, de azert egy hamar nem szunik meg, masreszt mert pl. telen akar felmosashoz is csak par csepp a vizbe es tok jo illat lesz! Tegnap elott mikor felmostam narancsos es fahejas illoolajat kevertem a vizbe, tiszta karacsonyi illat felho volt a lakasba, olyan jo volt! Aztan ezeket hasznalom meg arctonikba es kremekbe is, mert egyreszt termeszetesek, masreszt meg megse olyan unalmas, hogy mindig csak egyfele illatu a krem, szoval sokfelekeppen felhasznalhatoak es nagyon sokaig eleg. Mi most azt hiszem 30ml-es kiszerelest vettunk, de nekem a tavaly vett levendulas illoolajam, amit egyebkent jo sokszor hasznaltam mar/hasznalom meg midig tobb, mint felig van! Szoval tenyleg megerik! 
Oh igen es babaknak/gyerekeknek bio nasik is van nagyon sokfele! Ezt mondjuk erdemes mindig jol vegig olvasni mert nemelyik annyira keves, hogy megdobbento, szoval azert mindig vegig kell olvasni a leirast, hogy tenyleg ar-mennyiseg aranyos legyen! Mi nem vettunk, bar szemeztem vele akkor mikor legutobb rendeltunk, de Nimo eleg sokat eszik (marmint nem feltetlen nasit, hanem altalaban mindent), szoval nekunk semmikeppen sem erte volna meg, de hatha van, akinek igen. : )
Ugyhogy az eddigi talan legjobb oldal, amit ismerunk es hat oszinten orulunk neki, mert igy joval olcsobbra jon ki sok minden es meg egeszseges is, szoval tok jo! 

0 件のコメント :

コメントを投稿