2015年8月8日土曜日

Nyaralas negyesbe Izu-n!

Csillaektol miutan hazaertunk rogton masnap ujra utnak indultunk a gyonyoru, napsutotte Izu felszigetre! Mi mar voltunk egyszer meg mielott Nimo megszuletett volna, akkor is gyonyoru volt es most is az meg mindig! 
Nekunk nosztalgikus volt inkabb, mint ujdonsag, viszont Zsofinak es Nimonak talan az utobbi, mert meg egyikojuk sem jart itt. Megint ellatogattunk a Shunzejibe, ami egy japan szentely es nagy latogatottsagnak orvend, Zsofi itt vett is maganak egy omikujit, ami egyebkent egy icipici boritek szeru papirba csomagolt egy eves "elorejelzes", nem tudom errol irtam e mar, valoszinusitem, hogy nem, de roviden ebbe van altalaban egy
kulcstarto, illetve egy papir, amin kulon reszekre osztva (csalad, baratok, parkapcsolat, munka stb) le van irva mi var(hat) rank az evbe, a papirocska tetejen pedig ott van milyennek igerkezik az eved, jonak, rossznak stb., Zsofinak most daikichi volt rajta, ami a legjobb! Remeljuk igazat ir es tenyleg ugy lesz! Mi ezt minden ev elejen, az ev elso napjan torteno szentelylatogataskor szoktuk megejteni, igy mi most nem is vettunk. Ezen kivul setaltunk bambusz erdon keresztul, folyon at, macskakat simogatva, nevetve es egy igazan hangulatos kis varoson keresztul!
Ettunk fagyit, nagyon fincsi volt es olyan meleg, hogy mire kijottunk a boltbol majdnem el is olvadt… Talalkoztunk sok kedves emberrel, egy bacsi meg a kertjebe is behivott minket, Nimo legnagyobb oromere, aki rendetlenkedhetett kicsit, de a bacsi nagyon kedves volt!
Az autoba enekeltunk hol Kowalsky meg a vega szamokat, hol Akost, hol egy kis Robbie Williamst es nehol egy-ket klasszikus is becsuszott, mint Nik Kershaw vagy Hurts es hasonlok.
Nagyon jol ereztuk magunkat es nagyon elfaradtunk. Kivetel persze Nimo, aki masnap kepes volt igy is reggel 06:00-kor felkelni, mi meg nem gyoztuk kaveval, de szuper volt es ez a lenyeg! : ))
Legkozelebb is hasonlot!♡

0 件のコメント :

コメントを投稿