2015年5月22日金曜日

We'll be best friends forever because you already know too much! ; )


Orok es igazi baratok leteznek! Anno en se hittem benne vagy, ha melyen megis, akkor azt gondoltam, hogy egy ilyen letezik... Aztan persze, az elet racafolt. A legszerencsesebbnek erzem magam, hogy ilyen baratokat kaptam a sorstol, akik, ha szomoru vagyok megnevettetnek, ha erzelmileg a padlon vagyok osszeszednek, akik mindig oszintek, igen, mindig, akkor is, ha faj, de kell, akik tamogatnak, biztatnak, akik nem csak a joban, hanem minden rosszban, minden orultsegemben es minden hulyesegben velem tartanak, akik nem itelkeznek, de mindig van jo tanacsuk, akik a legjobb a hallgatosag es akiknek a tortenetuk mindig a legerdekesebb, akik figyelnek ram, akik torodnek velem es akiken erzem, hogy szeretnek!
Imadom a bokjaikat, hogy mindig tudjak mikor es mit kell mondaniuk, hogy, ha egyutt is sirunk, annak a vege mindig egy hatalmas nevetes, hogy mellettuk a rosszkedv hamar elszall, hogy mindig fogjak a kezed, akkor is, ha szukseged van ra, de akkor is, ha epp nincs, hogy nehogy leterj a jo utrol!
Csodas erzes, mikor az agyad legmelyerol elopattan egy szikra es egymasra neztek es ott, akkor, ugyanaz a kerdes hagyja el a szatokat, majd nagyot nevetve, egy "Nana!" a valasz, amikor minden hulyesegedre vevo valaki es persze, egy ugyanolyan hulyeseggel all elo utana, amikor olyan, mintha belelatnatok egymas fejebe es jon a "Te is arra gondolsz, amire en?!" kerdes.
A baratsag lenyugozo, kibir mindent, a vitak erosebbe teszik, a tavolsag megerositi, az egyutt toltott idok, orok emlekek maradnak es felszabadultabbak leszunk, gondtalanok es a legvidamabbak!
Es felejthetetlen erzes, mikor majd 2 ev utan mikor hazamesz, meglepetes buli var, mikor sutivel varnak, a kedvenc borod van az asztalon, a legfinomabb retro csokik, amikor mindenki oszinten orul neked es a bucsu party, amikor tudjuk, hogy semmi nem valtozik, mert igy is megmaradunk egymasnak, megis a kedvedbe jarnak, megis erzed, hogy mennyire hianyozni fognak es mikor egyutt sirtok a buszmegalloba azt mondogatva, "...de nemsokara talalkozunk!".
A baratsag egy igazi ajandek, valami olyan, ami edes, ami tele van pozitiv energiaval, ami elbir mindent, az erzelem felszabadulast, a hirtelen hangulat ingadozast, az ertelmetlen a hisztit es, ami mindenbol kihozza a maximumot es segit szarnyalni, ugy, hogy mindig lesz tarsad az ut kozbe!
Igazan halas vagyok a sorsnak, hogy ilyen csodalatos baratokat kaphattam es bar tudjatok, de imadlak titeket! ♡ ; )

PS.: Ezzel a rovid kis idezettel zarom ezt a bejegyzest, egy igazi kedvenc es egy nagy igazsag! ; )

"Az igazi terapeuta az, akit az erdekel, hogy tulajdonkeppen te ki vagy. Aki nem azzal foglalkozik, hogy te kive valjal, vagy, hogy jo paciens legyel. Terapeuta tehat csak akkor kell, ha nem talalsz magadnak valodi baratokat. Akinek valodi baratai vannak, annak nincs szuksege terapeutara." - Feldmar Andras

2 件のコメント :

  1. Örömmel, és érdeklődéssel olvastam, hogy milyen jó volt itthon!
    Gondolom hatalmas feltöltődést kaptál, melyből töltekezni tudsz egy jóideig!)

    返信削除
  2. Nem is akarmilyet! ; ) Remeljuk sokaig eleg lesz!

    返信削除