2015年4月10日金曜日

A masfel evesrol♡


Nimo aprilis 8-an masfel eves volt! Igazi nagyfiu mar!♡ Hat nem is tudom hol kezdjem, huncut, vidam, orokmozgo, kis tornasz, mosolygos, akaratos es cuki a vegtelensegig! ; ) Eddig nincs allergiaja, imadja a gyumolcsoket es a spenotot, ujabban, van, hogy 3 napig csak ugyanazt hajlando enni, ezen a heten a spenot minden verziojat vegig probaltuk mar, most rakapott a bundaskenyerre... Egyebkent jo evo meg mindig, nincs kimondottan etel, amit nem szeret csak neha kedvtol fuggoen eszik. Tud bukfencezni, de mennyit, csodalom, hogy nem szedul el utana... Imad kint lenni, most mar egyedul csuszdazik es elkezdett homokozni is es a fube hemperges meg mindig a kedvenc! Beszelni meg nem beszel szavakat mar mond, anya, gyere, bagoly stb. Hat van amelyiket japanul, van amelyiket magyarul, most meg nem izgulok ezen a reszen, hihetetlenul okos, semmit nem lehet eldugni elole, rogton megtalalja es van annyi esze, hogy hogy is erne el... Tud epiteni, mar-mar kirakozni is, szeret rajzolni, mostanaban szoktunk delutanonkent es egesz jol lekoti! Takaritani is tud es neha nagy segitseg, pl. be dugja a porszivot es felporszivoz a lakasba (komolyan, nem am csak ugy, multkor elhuzta a jatekait es mogotte is kitakaritott....) nekem oromomre, mert igy besegit es hamarabb vagyunk kint a parkba is, ha nincs annyi hazimunka. ; )
Szeret olvasni, egy csomo konyvunk van es eloszeretettel nezegeti is, ha olvasasrol van szo, csak keves szoveg es sok kepes mesekonyv a nyero, hogy minnel gyorsabban tudjon lapozni, de elvezi azert. : )
Labda, nem tudom mennyi van mar, de sose eleg belole... Imadja dobalni, rugdosni meg ugy egyebkent is.
Tegnap voltunk a masfel eves statusz vizsgalaton is, hat a vedononek megint sikerult felbosszantania, neha komolyan megmondanam neki, hogy akkor szolaljon meg, ha a mondanivaloja ertelmesebb a csendnel.... Nimo most 84cm es 13.4kg, ami a vedono es a japan gyerekekre szabott idiota grafikonja szerint tul sok, szoval Nimo kover es egyen kevesebbet... Eloszor nem szoltam semmit, gondoltam elengedem a fulem mellett, de mikor szoba kerult az uzsonna es mondtam, hogy megeszik egy fel almat (en vagyok a hulye inkabb hallgatnek, de komolyan...) akkor teljesen kiakadt, hogy "nem sok az egy kicsit?!" Hat mondom, ki ne talalja mar, hogy a savtol meg a vitamintol nott ekkorara?! Hihetetlen... Aztan persze megkerdeztem az orvostol is, hogy tenyleg kover? Azt mondja az orvos, nem kover, kicsit nagy, dehat nem japan gyerek... Taps, remelem meguzeni a vedononek is majd, akinek ajanlanak egy erosebb szemuveget!
Szoval Nimo egeszseges, mint a makk es ez a lenyeg! Ja es egy cukipofa!♡
(Egyebkent ezek a mereti kerdesek nem tudom miert foglalkoztatjak ennyire a vedonot, de csak szemlelteteskent, egy ket eves japan kisgyerek kb. Nimo vallaig er es fele akkora, de nem tudom mit var komolyan, mintha nem jutna el az agyaig, hogy azt a grafikont, amit O allandoan mutogat Nimo kb. mar felevesen kinotte, mondtam neki, hogy nem vagyok ra kivancsi, mint, ahogy az orvos is mondta, nagy, de ez tok normalis, mas genek, mas adottsagok, ne varjak, hogy olyan lesz, mint az itteni gyerekek es ez szerintem nem csak Nimora igaz egyebkent...)

0 件のコメント :

コメントを投稿