2014年9月15日月曜日

Orvosi vizit harmadjara is...

Tul vagyunk a szombatin is, hat nem voltam elajulva... Most se vagyok az az igazsag. Bementunk, kerdezi az doktor bacsi, hogy panasz, problema, hogy allunk? Hat mondom, ugyanugy.... Erre felnezett (sose szokott.... : D), azt mondja nekem, "Mi az, hogy ugyanugy?!" Hat mondom, az a nagy helyzet, hogy meg mindig folyik az orra... Erre persze megkerdezte, hogy van e laza, kohog e, stb. Mondom, nem nincs semmi, csak az orrfolyas, de az meg mindig nagyon... Erre meghallgatja, megnezni Nimo torkat, majd nagy nyugodtan kozli, hogy ez mar tok jo. Eloszor nem szoltam semmi, majd amig kint vartam a kiskonyvert akkor jutott el az agyamig, hogy most haza akar kuldeni igy, hogy meg mindig nem valtozott semmi?! Erre hivnak, kapom vissza a kiskonyvet es mire kerdeztem volna, melle receptet is. Mondom ez mi? Erre azt mondtak, hat ezt ki kell valtani, plusz 3 nap a kohogesre csak ketto, de mondom nem is kohog, akkor? Akkor is, semmit nem bizunk a veletlenre! Ja, hogy ugy... Es akkor, szinte ereztem, hogy meg mondani fog valamit, meg pedig, hogy "Ez ugyanaz a gyogyszer csak mas kiszerelesben es, ha a kovetkezo 3 napba sem all el az orrfolyas vagy esetleg rosszabbul lenne, tessek visszajonni!" Azt hittem rosszul hallok...... Van meg egy napra ebbol az epres trutyibol, ki talalja ki, elmult az orrfolyas?! Hat baromira nem..... Szoval most azon gondolkodom visszamenjek e es akkor vajon mit csinal? Meg egy hetig tomi ot ezzel a gyumolcsos cuccal? Ajj, komolyan nem hiszem el... Oh, es nem mellesleg azert jarunk ide, mert ilyen varosi legendakent terjed, hogy itt nezik meg legalaposabban a gyerekeket, amugy valoban, ez igaz, de, hogy a gyogyitas naluk tart a legtovabb, hat abba is biztos vagyok....

2 件のコメント :

  1. Zalánnak volt, hogy hosszú hetekig folyt az orra....Főleg őszi-téli időszakban, kiskorában is, még akkor nem járt közösségbe. Sokat nem lehet vele mívelni, elmúlt magától. Vitamint adtam neki, porszívóztam az orrát....nagyjából ennyi. Persze ha gennyes az orrfolyás, az picit más káposzta, akkor komolyabb orrcsepp is jár.

    返信削除
  2. Oh, koszonom a pizitiv biztatast! : ) Igazabol nem tudom mi ez, mert tenyleg csak az orra folyik, a orrszivoval kijon ugyan, de gondolhatod mi megy 10 percig.... Ketten nem birunk vele Apjaval... Mondjuk ma elfogyott a gyogyszere, most varok meg par napot, aztan meglatjuk, remelem tenyleg elmulik magatol! : )

    返信削除