2014年9月17日水曜日

Elso oszies hetvegenk


Nem volt kanikula, nem kellett varni estig, hogy kimehessunk es mar klassz barna lehullott falevelekkel is talalkoztunk! : ) Amugy semmi kulonleges nem tortent, setaltunk csak, de jo volt! Nimo majdnem beleesett a vizbe, bar megfulladni nem tudott volna, mert a terdeig se ert a viz, sot meg jot is nevetett magan, irto cuki volt! Voltunk a jatszoteren is, osszesoporte az osszes homokot es megragta a maszokat (szerintem megint jon a foga...), amugy meg jol erezte magat, mint mindig. Hazafele meg futkarozott osszevissza, kozben bekostolt egy falevelet, de nem ette meg szerencsere, ugy latszik annyira nem volt fogara valo. : D 
Ja, amugy szombaton elneztunk Anyosomekhoz, ott voltak sogornomek is, ugyhogy volt egy klassz jatszoterezes kozosen, meg cseveges, jatek stb. Jo volt! Sogornom most varja a masodik babajat, ugyhogy nem surun talalkozunk mostanaban, nem maszkal el nagyon otthonrol. Marin meg mar 4 eves es nagyon kis csajos! Cuki nagyon! : )
Szoval osszesegeben tul sok izgalmas dolog nem tortent a hetvegen, de azert jol telt. Bar a legjobb akkor lenne, ha Nimonak megszunne az orrfolyasa, de remelem, hogy most mar tenyleg elmulik majd!
Oh, gesztenyet nem szedtunk, mert meg nem volt, viszont megneztuk a hatalmas diszpontyokat a toban, Nimonak nagyon tetszett es az osszes odajott a szelehez. : )

0 件のコメント :

コメントを投稿