2014年5月15日木曜日

Utazas kisbabaval


Annyira pozitiv elmeny, hogy muszaj megosszam. : ) Eloszor is mi gyakran megyunk erre-arra, altalaban kocsival es csak harman, epp ezert sose ereztuk problemasnak egyik kirandulasunkat se, mert mindent ugy csinaltunk, ahogy akartuk vagy ahogy eppen a korulmenyek hoztak. A mostani hazauttol se rettegtem annyira, bar azert voltak felelmeim a repulovel valo utazassal kapcsolatban, leginkabb azert mert ugye felnottnek is megterhelo a hosszu ut, hat akkor meg babaval?! Ehhezkepest kellemeset csalodtam! Nimrod nagyon jol turte, pedig azert nem volt a legkenyelmesebb utazasunk, mondjuk O kapott agyat, szoval alvas szempontjabol neki kenyelmes volt. Egyebkent jol evett, neha-neha meg ivott is, ha fent volt akkor pedig jatszott, nevetett es nem sirt! Az utaskiserok megis jegyeztek, hogy ritkan lattak mar ilyen kisbabat, aki hang nelkul turi a tobb, mint tizenvalahanyoras repuloutat. Buszkek voltunk ra, ketsegkivul. : ) Az egeszbe csak annyi rossz volt, hogy mozoghatneka volt, helye pedig nem nagyon... De neha leraktam a szekek koze, tudom, nem a legtisztabb hely, de legalabb kicsit tudott forgolodni, nekunk pedig vigyazo szemeink allandoan rajta voltak, hogy nehogy ralepjenek, de ilyen nem tortent, sot a legtobb utas figyelmes volt es kedves. 
Az utaskiserok is nagyon kedvesek voltak, tobbszor is odajottek, hogy szuksegunk van e valamire vagy nyugodtan szoljunk, ha kellene valami. Bar nem business class-on utaztunk elvezhettuk ennek elonyet is, ugyanis az ott utazokkal egyutt szallhattunk fel a gepre, ami elsobbseg! Nem kellett a tomegen atvergodni, csak vegig setalni azzal a par elso osztalyon utazu emberrel. Azert ez jo volt. A repteren is kedvesek voltak, mindegyiken! Segitettek, amiben csak tudtak. Teljesen pozitiv elmenyeink maradtak a babaval valo repulozes kapcsan. Azt hiszem most mar nem fogok aggodni a kovetkezo babanal se, bar megjegyzem magamnak, nem minden gyerek egyforma, szoval lehet majd a kistesoval meg majd megszenvedunk, de azert ez az ut igy is, ugy is jo volt! Ja es mondtam milyen gyorsan roppen el az a sok ora kisbabaval? Mikor csak mi mentunk fele ilyen lassan telt, most meg szinte eszre se vettuk, hogy tobb, mint fel napot utaztunk, mondjuk gyerek mellett ugye, nehez unatkozni. : )
Azert kivancsi leszek, hogy jovore masfel evesen is ennyire konnyeden fogjuk e venni az akadalyokat, bar sejtem, hogy az azert mar mas lesz... 

0 件のコメント :

コメントを投稿