2014年5月27日火曜日

Csak roviden...


...es osszefoglalva.
・En meg mindig nem vagyok teljesen meggyogyulva, de azert lenyegesen jobb, mint mult het elejen volt...
・Vettunk egy uj szonyeget a nappaliba a hetvegen, azota nem birom Nimot leszedni rola, meg porszivozni is keptelenseg...
・Megjott a meleg... Az az igazi, lassan mar nyari forrosagnak mondhato meleg. Apa tegnap este mar legkondit kapcsolt. Mi lesz velunk augusztusba?!
・Ujraelesztettuk a viragokat, szebbek, mint tavaly! : )
・Nimo maszik! Pontosabban rendesen gyakorolja, szombaton mar fel metert maszott! Olyan nagyon ugyes! : )
・Visszaterek a tornahoz, mert vagyom valami mozgasra, de ugye babaval se futni, se biciklizni nem tudok (biciklizni tudnek, ha tudna ulni, de nem tud meg..), szoval marad az benti mozgas.
・A megfazast ugy nez ki mindenki meguszta (remelem!). Mindenki el es virul! Remeljuk igy is marad.
・Nimoval elkezdtuk a tejtermekek fogyasztasat... Hat nem vagyok elajulva. Ugyanis bar jokedvu es vidam, mint mindig, a kakival nem vagyok megelegedve, sot! Lehet most le is allunk egy kicsit, igaz ez a mai nap lenne a 3., hogy kap egy kis bebi yoghurtot, de nem kap, mert nem tetszett a kaki szine, egyaltalan nem... 
・Vettunk baba konyveket, azota Nimo lelkesen "olvassa" jon oda es huzza magaval a konyvet, en pedig csak amulok, milyen okos es ugyes! : )
・Egy ideje Nimo ugy atfengshuizza a lakast, hogy a rendetlenseg csak egy dolog, de hogy mi semmit se talalunk soha...
・Ramjott a sutes-fozes mania, nem mintha unatkoznek, de jol esik csinalni!
・Vettunk egy bebi eteles konyvet, azert, hogy konnyebben atlassuk mit es mikor lehet adni, hat, ha eddig nem gondolkodtunk rajta, most mar kijelenthetem, hogy vegkepp nem tudjuk... Mindenesetre millio variacio van kulonbozo zoldsegekbol es gyumolcsokbol, szoval hasznosnak, hasznos! : )
Hat nagyjabol ennyi.

0 件のコメント :

コメントを投稿