2014年4月14日月曜日

Kesz vagyunk!



Olyannyira, hogy mar csak pakolni kell a borondbe. Sok cuccot nem viszunk, de ahogy multkor beszelgettem Anyuekkal, annal tobbet hozunk es ez fokent Nimo babara ertendo, mert, ha a csalad minden tagjatol csak 1 dolgot kap, 1 borond meg is telik... Milyen szerencses egy baba, nem? Teljesen elkenyeztetik. Mondjuk hozzateszem, az itteni nagyszuloket se kell am felteni, akik tegnap elvittek minket a baba boltba es bevasaroltak, edes kisunokajuknak, ugy, mintha nem lenne mit felvegyen es egyen... Nem baj, en ezt betudom annak, hogy szeretik es mivel meg kalandparkba es hasonlo klassz helyekre nem tudjak elvinni, gondolom ezzel potoljak. Feltetelezem a masik nagyszuloknel is hasonlo a helyzet. 
Szoval a hetvegen megvettunk mindent, amit viszunk haza. Hugom is megkapta a szulinapi ajandekat, hogy orulni fog e, azt nem tudom, de Nimo Apa valasztotta neki, szoval, remelem azert annyira nem talaltunk felre.
Ami meg hatra van a husvet, de az mar inkabb csak fozes es sutes es persze kozel se olyan nagy, mint a karacsonyi, de azert csinalok annyit, hogy, ha esetleg eljonnek anyosomek, akkor legyen. 
Aztan meg a pakolas, de az meg ugye csak az utolso heten, mert hova pakolnek mar be 3 hettel elore, lehet, hogy mar nagyon mennek, de azert annyira talan meg vagyok normalis, hogy nem most fogok osszecsomagolni. Bar hazudnek, ha nem raktam volna be egy-ket dolgot a borondbe, de csak is azert, hogy megnezzem, hogy fernek el, de nem lesz gond, ugy erzem. Meg Nimo ruhai es jatekai kozul kell valogatnunk, nem sok mindent, mert ugy is fog kapni ezt-azt tolunk is meg Anyuektol is, de a repulore kell neki valami, meg be kene rakjunk neki egy pledet, mert mar nem emlekszem kirtalytisztan ugyan, de azt tudom, hogy sose volt melegem a repulon... Meg pelenka es valtoruha se artana neki azert, na majd ezt meg atgondolom, hova es mit pakolunk, bar csak gyerek holmik szempontjabol maceras a dolog. Mindegy, ezen nem aggodom. Inkabb azon, hogy hogy fogja viselni az utat, bar nem gondolnam, hogy nagy gondok lennenek, max. jol elfaradunk mindharman. : )

0 件のコメント :

コメントを投稿