2014年4月26日土曜日

Csak a lenyeg maradt el...


: ) Ugy mergelodtem 1 bejegyzessel lentebb, hogy elfelejtettem leirni a lenyeget, hogy milyen a Kiskiralyfi jelenleg. Nos, elsosorban irto edes! Es ugy erzem, mintha naprol napra egyre cukibb lenne. Hihetetlen, hogy 3 honapos kora ota szinte nem sir, joforman egyaltalan, viszont mindig nevet es vidam, amit orom nezni! Forog mindenfele jobbrol balra es forditva. Mindent megfog es mindennel jatszik. Egy par hete a hatan kozlekedik, ez eleg vicces, olyanokat lok magan, hogy halad, de nem is akarhogy, baromi gyorsan es barhova eljut igy. Ulni magatol ugyan nem tud meg, de megfogja az ujjam es felhuzza magat es imad igy nezelodni, neha meg kacag is. : ) Feltud terdelni! Ez uj, kb. egy hete lattam azota mar sokkal ugyesebb, bar a 4. havi vizsgalaton mondta az orvos, hogy ne ijedjunk meg, ha kicsit majd kesobb csinal ezt-azt, mert nagy baba es nehez lesz neki eloszor emelgetni magat, ehhez kepest szerintem siman idoben vagyunk, sot! Legalabbis a kiskonyvebe leirtak szerint. Hallgat a nevere es figyel is, ha beszelunk hozza. Imad setalni, ennel jobban mar csak enni szeret. : )
A multkor jatszoteren is voltunk es csuszdazott is egyet, azt az oromot! Egyebkent, biztos, hogy csak mert elfogult vagyok, de szerintem baromi okos. Ha van valami, amit pl. nem er el, megfogja a pledet maga alatt es odahuzza, mintha tudna, hogy, ha huzza akkor jon vele egyutt a jatek is. Enni meg mindig sokat eszik, annak ellenere is, hogy jon a foga. Kb. egy bo honapja eszik mast is tapszeren kivul, mar egesz sok mindent. repat, krumplit, spenotot, halat, sutotokot, almat, barackot stb. Ma adok neki rizst, eddig nem mertem, de ma Apa megmutatja, hogy kell jo pepet csinalni belole, nagyon kivancsi leszek. Jovo honaptol a papir szerint, kaphat sajtot, joghurtot, kenyeret. Nagyon kivancsi leszek. A vizet meg mindig csak keves almalevel issza meg, de legalabb megissza es ennek mar orulunk! : )
Ja es ujabban aludni csak ugy szeret este, ha hozzamer. A multkor ugy aludtunk el, hogy fogta az orrom. : )) De van, hogy az ujjam vagy csak odabujik, de edes es en egyaltalan nem banom, sot, inkabb jol esik! Oh, igen es dumal, rengeteget! Valamint sikongatni is nagyon szeret. : )
Hat ilyen a 6 honapos Kiskiralyfi (aki mar nem is olyan sokara 7)! ♡ Edes, vidam, dumalos, jatekos, zabalnivalo kis cukorborso! ♡
(Az elfogult anya : D)

0 件のコメント :

コメントを投稿