2014年2月10日月曜日

Csaladi

Most nagyon csaladiasra sikerult a hetvegenk (ami meg tart, bar Apa most kimenot kapott), mondjuk jol telnek altalaban, de most valahogy olyan mas volt, pedig megjegyzem semmi izgalmasat vagy erdekeset nem csinaltunk. Viszont szombaton elmentunk Shizuoka-ra, csak ugy. Nem regiben nyilt egy uj bevasarlokozpont es mivel esos idonk volt, igy gondoltuk ott eltoltunk egy par orat, nezelodunk, beszelgetunk stb. Harmasba mentunk, mint mindig mindenhova, de Nimo vegig aludt szinte. Ittunk egy jo kavet a Starbucks-ban, kozbe meg beszelgettunk, jo volt, kicsit randiszeru. : )

Aztan bementunk a H&M-be vasarolni mert nagy learazas volt. Tul sok mindent nem vettunk, de azt is baromi olcson. Nimonak beszereztunk egy irto cuki mosomedve szettet, edes benne nagyon! Aztan a baba boltba meg kapott par dolgot, ruhat, pelenkat stb. Aztan jol elmaszkaltuk az idot, igy hazafele beugrottunk a helyi ramenesbe (a sok kozul az egyikbe) es vacsiztunk egyet, mi itt is jol elbeszelgettunk, meg jol laktunk, Nimo meg edesen jatszott kozbe es egy-egy sikongatason kivul csendben volt, de az is csak a jokedvbol adodott. : )
Vasarnap setalni voltunk az itteni parkba, jo ido volt, nem volt szel es eso kivetelesen, ugy hogy klassz volt! Nimo itt is vegig csondbe volt, pontosabban vegig aludt, egyszer sem kelt fel, pedig majdnem egy orat setalgattunk es elotte mar a kocsiba elaludt. Este itthon voltunk jatszottunk, pancsoltunk stb. Jol telt a hetvege, tenyleg!
Ma csak bevasarolni voltunk a hetre, mi mosr itthon jatszunk edes kettesben, mig Apa kicsit jatszik egyik haverjaval (a videojatekok szerelmesei). Aztan majd valamikor este ujra latjuk, aztan holnap estig megint harmasban mokazunk itthon, estetol meg visszaall minden a regi kerekvagasba. Jo volt ez a hosszu hetvege! : )

0 件のコメント :

コメントを投稿