2014年1月9日木曜日

Az uj ev...

... igy elsore nem kedvez. Remenykedem, hogy ez csak a kezdeti rahangolodas es nem lesz az egesz ev ilyen osszevissza rohangalos, kiszamithatatlan es bosszankodos, nem, azt nagyon nem szeretnem.
Iden a lo eve van utalom a lovakat es talan ezert se fuzok tul sok jot ehhez az evhez, bar feltetelezem a ketto nincs osszefuggesbe szerencsere?! Mindenesetre korultekinto voltam es akarhogyis, vannak dolgok, amikkel vigyazni fogok.

Egyebkent, mint minden evben iden is voltunk templom latogatason nem az otthoni katolikus, reformatus es egyebre gondolok, es hat vagy nagyon rosszkor mentunk vagy ez az elso jel, hogy nem jon be nekem ez az ev... Eloszor is elindultunk Kamakuraba, mint tavaly is, csak most babaval es hat szembesulnunk kellett ennek hatranyaival, hogy keson indultunk es a 2 oras utbol 4 lett, az ottani tomegrol nem is beszelve, ami egyszeruen borzalmas volt.
Mi szeretjuk a babakocsit, mert szamunkra is, de elso sorban Nimo szamara kenyelmes, bar meg nem mondta, de nagyon is latszik rajta az elegedettseg. Na, most baromi nagy tomegbe nem olyan konnyu am babakocsival, mindegy, hogy mekkora.... Szinte haladni nem lehetett, annyi ember volt. Arrol nem beszelve, hogy a nagytemplom egy jo par tiz meteres lepcso tetejen van, tudtuk, voltunk mar parszor, ezzel meg nem is lett volna gond, mert en mar fejbe megoldottam a problemat, de arra egyikunk se szamitott, hogy a sor vege, ami felfele igyekszik a templomhoz kis tulzassal a varos masik vegebe volt... Na, en ezt nem voltam hajlando kivarni gyerekkel a kezembe. Igy egy mellette levo kisebbe mentunk, vegul, amit akartunk megcsinaltuk, de ez szornyu volt... Ja, es arrol nem beszelve, hogy minimum egy oran at parkolot kerestunk, mert hat ugye az sincs eleg.
Na, jo eleg a rossz elmenyekbol. Vegul megoldottunk mindent, tulajdonkeppen vegul jol alakult a nap hatralevo resze. Varost neztunk, ettunk ezt-azt, beszelgettunk, Nimo edesen aludt vagy nezelodott vegig, O a vegen jobban elvezte, mint mi. : )
Vettunk galamb sutit, nem ez a becsuletes neve, de en atkereszteltem. Aztan nezelodtunk egy keveset es indultunk vissza, mert azert egyszer haza is kellett erjunk. Este mielott indultunk volna vissza bementunk egy plazaba vacsizni valami nagyon fincsi koreai kajat. Nimoval bementunk egy baba boltba, pelenka csere, eves-ivas meg kapott egy szines csorgos pluss labdat es a 100 napos "fotozasra" egy cuki japan rucit. Aztan jottunk haza. Amilyen rosszul indult, olyan jol vegzodott, de azert vannak fenntartasaim ezzel az evvel kapcsolatban.
Amugy vettunk fotoalbumot meg ilyen mindenfele matricat meg dekoralo cuccot, majd kreativkodok egy kicsit. : )Illene azert gyartanunk magunknak is egy albumot Nimorol.
Meg vettunk egy vilagitos Disneys kirakot, most jelen pillanatba sajat magunk szorakoztatasara, de majd Nimo szobajaba fog felkerulni a falra. Mi majd veszunk a nappaliba egy valamilyen japanosat es valamilyen magyarosat, aztan kidiszitjuk vele a nappalit. : )
Aztan matol dietazom. Bar egesz sokat fogytam a terhesseg utan, pontosan 8 kg-t, ugy, hogy nem kimondottan fogyokuraztam, de most fogok! Mert hianyzik a mozgas es akkor mar a kellemeset a hasznossal. 
Ja es iden nem tettunk ujevi fogadalmakat, en nem is latom ertelmet, ugyis mindig ugy tortenik minden, ahogy tortennie kell, szoval nem tervezek. De, azt az 5 kg-t szeretnem meg leadni! : D
Ohh, es ettunk ujevi kajat, mindenfele jot, rakot is! En nagyon szeretem! Kar, hogy olyan borzalmasan draga... Azert igy ujevre muszaj, meg mondjuk kettonknek keves is eleg, de nagyon fincsi volt! : )) Amugy ettunk meg sushit is meg mindenfele masok szamara talan nem epp gusztusos etelt, de az teny, hogy nagyon egeszseges es szerintem meg nagyon finom is. Amugy meg, a hal legalabb olyan finom nyersen rizzsel es szojaszosszal, mint a otthon a tatarbifsztek piritossal. : )
Na, hat roviden tomoren ennyi az uj ev elso hete, a mostani heten nem tortent, semmi izgalmas. : )

0 件のコメント :

コメントを投稿