2014年1月8日水曜日

2013

Tulajdonkeppen egy jo ev volt, sot! Izgalmakban gazdag, egesz vidam ev volt, par dolgot leszamitva. Hogy mik is tortentek?
Januar: Itt mar tudtuk, hogy jon a baba. Hatalmas volt az orom, de csak kettonknek. Egybol kertunk is idopontot a nogyogyaszatra, hogy lassuk tenyleg nem hazudott e a teszt. Ritkan vartam mar ennyire valamit, mint akkor, hogy hallhassam az orvostol, hogy igen tenyleg, itt van mar! : ) Ezen kivul voltunk Kamakuraba szentelyt latogatni kettesben Apaval, kivantunk es megkoszontuk azt, ami eddig megadatott, mert bizony nem volt am olyan rossz evunk elotte se.
Majd a honap vege fele kirandulast tettunk az Isei templomhoz csaladostul, anyosomekkal es sogoromekkal egyutt. Ez volt az elso kirandulasunk igy egyutt, nem volt rossz, de szervezes teren van meg hova fejlodni. Mindent osszevetve viszont jo volt, finomakat ettunk, nagyot setaltunk, sok szep es tradicionalis dolgot lattunk, jatszottunk es jol ereztuk magunkat. Itt kivantunk megint es megkoszontuk mind azt, amink van. Ebben az evben eloszor ket helyen is voltunk templomba. Mindenhol ugyanazt kivantunk es, hogy tenyleg vagy csak azert mert hiszunk benne, de az eddig kivantak valora valtak. Ezert nekem eleg fontos lett, hogy minden evben legalabb egyszer uj ev alkalmaval elmenjunk es megkoszonjuk mindent. Egyebkent, nem penzt, hazat vagy hasonlokat kivantunk, ezeknel sokkal fontosabb es nagyobb jelentosegu dolgokat, aminek inkabb erzelmi erteke van.
Egyszoval a januar igen csak jo volt es hat az ezzel egyutt az ev kezdete is.
Februar: Az elso latogatas az orvoshoz, aki megerositette, hogy kicsi babank bizony tenyleg utban van felenk. Hat mit mondjak, itt mar aztan tenyleg orultunk a javabol, mert bizony szemmel lathato volt a bizonyitek es mar akkor is cuki volt pedig meg semmi sem latszott akkor joforman. : )
Marcius: A nagy hir. Eddig huztuk, de csak azert, hogy biztosra menjunk. Marcius vegen megtudta mindenki, hogy nagypapa es nagymama lett es bar nem volt tulsagosan meglepo, de nagyon orult mindenki es alig vartak, hogy lathassak.
Aprilis: Na, itt nem tortent semmi kulonos. : )
Ez egy ilyen pihenos honap volt, ami a legnagyobb nyugalomba telt. Egyedul a cseresznyefaviragzasra mentunk el Apaval, ami nagyon szep volt. Setaltunk, beszelgettunk, meg az ido is egesz jo volt mar.
Majus: Hat itt volt am minden, az elozo honaphoz kepest. Eloszor is megtudtuk, hogy kiskiralyfi szuletik. : ) Nem voltunk meglepve, talan azert se mert nem volt kulonosebben kivansag, hogy kisfiut vagy kislanyt szeretnenk e, legyen egeszseges ez a legfontosabb.
A honap kozepe fele jottek Julcsiek es elmentunk lilaakacfaviragzast nezni. Gyonyoru volt! Jo idonk is volt, setaltunk, fenykepezkedtunk, beszelgettunk, sokat nevettunk ettunk-ittunk, jol ereztuk magunkat. A termeszet csodaja, hogy igazabol minden evszakban van valami szemet gyonyorkodteto es ezt egy jo tarsasaggal egyutt elvezni, nincs is jobb dolog. Ami meg tortent, hogy ellatogattunk Shirakawagora, ahova mar nagyon regen elszerettem volna menni.
Ahhoz kepest, hogy itt milyen jo idonk volt, ott mar nem... Sot kimondottan hideg, de a latvany es a hangulat karpotolt mindenert. Csodalatos hely, szamomra nagyon kedves hely, biztos vagyok benne, hogy visszamegyunk meg, de biztos, hogy csak a nyaron. : )
Junius: Megjott a meleg... Es ezzel szinte mindent el is mondtam. A terhessegem alatt egyebkent vegig fitt voltam, soha semmi gond nem volt, meg nehai hanyinger sem, de a meleg teljesen ledontott a labamrol, jo annyira nem volt rosszul, hogy mentot kelljen hivni, de sokszor szedultem es sokszor volt hanyingerem is, ebbe a honapba szinte sehova se mentem, de itthon legalabb valamennyire kibirhato volt.
Julius: Az elso hazassagi evfordulonk. : )) Elmentunk setalni es vacsorazni, romantikus volt es nagyon idilli. Meg sok-sok ilyet!♡
Augusztus: Apanak volt egy hetes szunete, elmentunk kirandulni Izura. Annyira nagyon-nagyon jo volt!!! Voltunk hajokazni, setaltunk a tengerparton, ettunk fincsi fagyit, neztunk vizeseseket, es este a nap fenypontja volt vacsora a naplementekor.
Hmm, szebb "nyaralasunk" nem is lehetett volna! Olyan jo visszagondolni ra, az a bizonyos nosztalgia, milyen jo is! : )♡

Szeptember: Huh, hat itt mar keszultem a szulesre, bar annak meg semmi jele nem volt, lepcsoztem nem is keveset, mindennap mentem, de semmi... Az orvos akkor azt mondta, hogy plusz egy het meg lehetseges, de tobb nem. Hat a honap vegere se tortent semmi es itt mar azert kezdtem felni...
Oktober: Elmult masodika, a kiirt idopont es se fajas, se semmi... A vegen meginditottak a szulest 8-an, de semmi pozitivat nem mondtak, sot, azt mondogattak, hogy lehet az nap se lesz meg baba, hat el voltunk keseredve, nem is kicsit. Aztan, mint derult egbol villamcsapas, Nimo baba elindult, nem kis lendulettel, 3 ora szenvedes utan, 30 perc alatt megszuletett edes-draga kiskiralyfink Nimrod. : )
En annyira sose voltam boldog, mint akkor, edes volt, egy igazi cukisag (a mai napig is!)! Apa pedig egy hos volt, ahogy ott volt es segitett es mindig velunk volt!♡
November: Pihenes es babazas.
Semmi mas, az elso ket het nem volt valami nagyon jo, de aztan minden valtozott es minden csoda jo lett, olyan jo volt hallani, ahogy szuszog mellettunk ejszaka, ahogy nez rank a gyonyoru szemeivel, ahogy mosolyog almaba, ahogy joizuen eszik, egy igazi kis cukorborso. : )
December: Jott a karacsony. Az elso karacsony harmasba. Annyira jo volt! Imadta a fenyofat, vagyis a diszeket nagyon. Itt voltak anyosomek is egyik nap, vacsoraztunk, beszelgettunk, babaztunk, nem volt ugyanolyan, mint az otthoni, de jo volt es jol esett, hogy jol ereztek magukat es izlett minden. Sutottem is, aposom vitt is el magaval annyira izlett neki. : ) December utolso hetebe anyosomeknal voltunk egy nap, mert jottek sogoromek is. Ritkan van igy, hogy mindenki egyutt van, bar azert meg ket szemely hianyzott, de majdnem teljes volt a letszam. Nimo nagyon jol elvolt az unokatesojaval edesen jatszottak, ilyenkor en is es sogornom is mindig vagyunk egy masodik utan, de majd kicsit kesobb. : )
Ebben az evbe eloszor, meglatogattuk Nimo dednagypapajaekat, akikkel most talalkoztam en is eloszor, jaj annyira nagyon jo volt!!! Kedvesek, nagyon aranyosak, igazi dednagyszulok. Hasonlitanak az en dednagyszuleimre, lehet talan azert is volt ennyire jo erzes ott lenni. Apropo, Nimonak van meg egy uknagymamaja, ezt azert kevesen mondhatjak el. : ) Szep volt ez a december jokedve, jatekba, boldogsagba gazdag, legyen mindenkinek hasonlo! A decembernek amugy is van egy kulonleges hangulata lehet epp a karacsony kozledtevel, az egyik legszebb honap az evben.

Ezzel az osszefoglaloval kivanunk mindenkinek, hasonloan jo vagy jobb evet a kovetkezore!

Szeretetben, egeszsegben, boldogsagban gazdag uj evet kivanunk mindenkinek!

0 件のコメント :

コメントを投稿