2013年12月20日金曜日

Meg 3 nap : )


Es en ma befejeztem a lakas takaritast, ajandekok helyukon diszbe varjak, hogy bekeruljenek a fa ala, jovoheti menu osszeallitva. Ami meg var rank a suti sutes es egy nagy bevasarlas a hetvegen es kesz vagyunk! Mar csak pihenunk. : )
Nimo egy igazi kis angyal! 3 napig takaritottam az egyebkent nem tul nagy lakast, de muszaj volt, mert a por sajnos mindenhova letelepedik es hat koszosan csak nem varhatunk se karacsonyt, se uj evet. A 3 nap alatt pedig Nimo nagyon segitokesz volt, amig en vegeztem a dolgom hipersebesseggel, addig O edesen aludt vagy epp jatszott es csak azt hallottam, hogy dumal es nevet es nagyon jol el van, egy igazi kis tunder! Halas is vagyok neki, hogy igy segit nekem. Otthon mas lenne mert ugye ott lenne segitseg, de hat itt ketten vagyunk es ossze kell dolgozzunk, ami eddig nagyon szepen mukodik. : )
Szoval megerdemel minden ajandekot, ami nem keves es nem olcso, na persze nem mindegyik tolunk van, nagymama, nagypapa ajandeka is koztuk van, ha ez minden evben igy fog menni, 3-4 mulva ellepnek minket a jatekok, amik jobb esetbe varnak a kovetkezo babara, ha kislany lenne, akkor ketszer ennyivel kell szamoljunk, meg egy nagyobb lakas keresesevel...
Tehat, kesz vagyunk, fozes marad a jovohetre, nem fozok elore, foleg, hogy Apa jovoheten meg dolgozik, raadasul ejszakas, igy a karacsonyozas is kicsit csuszik. Kivetelesen nem 24-en este jon a Jezuska, hanem 25-en reggel. Pontosabban a Jezuska megjon 24-en este, csak reggel lesz mire mindenki megtalalja az ajandekot. : )
Jovoheten utani heten pedig Apa is szabadsagon lesz, es egy hetes teljes piheno kovetkezik, illetve esetleg egy kirandulas valahova idotol es kedvtol fuggoen. Valamint, ugy dontottunk 2 het mulva bevezetjuk Nimonak az uj izeket, azaz 2 mulva bizony elkezdunk tanulni kanallal enni. : ) Kapott mar parszor almalevet, nem kopte ki, sot egesz jokedvvel iszogatta, remeljuk igy lesz az almaval es tarsaival is. 
Olyan nagy fiu mar, pedig meg szinte csak most szuletett, szornyu, hogy repul az ido!

0 件のコメント :

コメントを投稿