2013年11月6日水曜日

Idohianyban


Ugy nez ki meg egy ideig sajnos ilyen osszeszedett bejegyzesek fognak szuletni idohiany miatt... Bar azt mondom ez meg igy az elejen talan teljesen normalis. : )
・Tobbet alszunk. Igen, az elso ket hethez kepest sokkal tobbet. Oszinten, nem is kell mas ugy erzem, ahogy tudtam egy nap 6-7 orat aludni mintha minden megvaltozott volna es szep es jo lett. Hat igen, anno mikor suliba jartam meg, emlekszem mennyit is szamitott az a bizonyos 5 perc... : )
・Tobbet alszunk, ketsegkivul. De ez a nap barmely napszakara vonatkozhat. Most eppen azt jatszuk, hogy baglyok vagyunk, nappal alszunk, ejszaka minden mas van csak alvas nincs... Az uj ejszakai idotoltes az, hogy nezzuk a Micimackot... De meg igy is legalabb pihenunk. Remelem ez idovel valtozik es visszaterunk az esti alvashoz.
・Megtanultam beosztani az idom, aminek igazan orulok, mert most mindenre es mindenkire jut ido es nincs lelkiismeretfurdalasom. Azert idobe telt, valljuk be...
・Nem tudunk hazamenni karacsonyra... Ez most a legnagyobb szivfajdalmam. Az ok igazabol teljesen egyertelmu volt, csak biztam benne, hogy, de talan megis lehet... Hat nem. Mindegy, majd kihuzzuk valahogy majusig. Csak tartok tole, hogy karacsony kozeledtevel megint jon egy honvagy es kiut, mint tavaly, de bizzunk a legjobbakba.
・Voltunk kint. 6 hetet mondtak a korhazba a szobafogsagot illetoen, de nem, nem birtam tovabb. Eloszor csak az erkelyig mentunk, aztan mindig egy kicsit messzebb (nem kertes hazba lakunk, ugy hogy messzebb csak az utca es a park van..). Az eredmeny bamulatos. A kezdteben egyaltalan nem alvos fiam, most olyan jokat alszik, hogy hihetetlen! Az a 6 het eleg 4-nek is szerintem...
・Aposom es anyosom "elegedettek" a kis felver unokajukkal. Aposom altalaban egy jokedvu ember, de ritkan latom ugy orulni, mint mikor most voltunk a hetvegen, agyon olelgette mondhatni. : )
・Penteken megyunk vissza a korhazba. Mindkettonket megneznek megegyszer. Jovohet szerdara varjuk a vedonot is. Hivatalosan is meg lesz a havi vizsgalat es beszelgetunk a kovetkezo honaptol esedekes oltasokrol is... Ohh, jaj, na az meg egy jo dolog lesz.
・Egyebkent jol vagyunk, nagyon is! : ) Es elvezunk minden egyes egyutt toltott percet harman, ami mindennel jobb! 
・Ja, igen. Mindjart karacsony, minden tulzas nelkul... En itt kevesbe tudok rahangolodni erre a tenyre 25 fok melegbe es tavaszias idobe, de az ido segit... Lassan el kene kezdjek keszulni erre is, venni tul sok mindent nem kell, de amit kell az meg mind beszerzesre var... Mentsegunkre legyen iden, draga Nimo, igy nekem az oktober olyan gyorsan telt el, hogy eszre se vettem. A novemberrel ez nem tortenhet meg, mert aztan kifutunk az idobol, az meg nem lenne szep... Szoval majd jovohettol neki allok keszulodni, ha maskent nem is, akkor eloszor gondolatba, legalabb annyival is elorebb leszunk.
・Vegig neztuk a Harry Pottert, vagyis majdnem vegig. Leadtak az osszes reszt a TV-be, angol szinkron, japan felirat, kesz elvezet, de gyakorlasnak ketsegkivul jo. Az utolso elotti reszt 3 felvonasban neztuk, mert Nimo annyira nem elvezte... Utolso resz a heten, van egy olyan erzesem, hogy Apa, ha vegig nezte se igazan fogja, se erteni, se szeretni, de legalabb nem nyaggatom vele tobbet. : ))
Hat most ennyire futotta hirtelen, biztos volt mas is, de oszinten az agyam meg mindig nem a regi, bar azert eszrevehetoen jobb. Remelem azert lassacskan eljon az ido, mikor kicsit tobb idom lesz irni es nem csak ilyen osszecsapott bejegyzesekre futja majd. Addig is meg kis turelmet. : )

0 件のコメント :

コメントを投稿