2013年9月9日月曜日

Utolso 3 het


Mult heten az orvosnal azt hittem idegbajt kapok... Biztos elszoktam mar a varakozastol, de eddig akarhanyra voltunk berendelve mindig vegeztunk maximum 30 perc alatt es ebbe mar a vizsgalat is benne volt. Most meg 2 es fel orat vartunk es plusz meg 40 perc a konzultacio es a vizsgalat. Ferjem elaludt a padon, mert o meg ejszakas volt, ugy hogy fantasztikus volt a hangulat...
Mire nagy nehezen sorra kerultunk, akkor meg tudatosult bennem, hogy most megint az uj csajszi lesz UH-n, aki eddig mindig ott volt, mint masodik szemely betanulni, nincs vele bajom mert kedves meg minden, de szegeny nem a leggyorsabb es meg csak nyugodtnak se erzem magam mellette, sose beszel, nem mondd semmit, raadasul most pont mikor neztuk a szivhangjat babanak akkor olyan fura fejet vagott, de meg se szolalt... Majd kaptunk UH-s kepet es vegeztunk. Remeltem az orvos kicsit bobeszedubb lesz. Az volt most kivetelesen, hal istennek, mert O se mindig a szavak embere vagy legalabbis feleslegesen nem beszel.
Na, a lenyeg, hogy megnezte a kepeket, most latta eloszor rendesen az arcat, mert mikor O csinalta az UH-t mindig belenyomta a kezet az arcaba. Azert jo latni, mikor az orvos legalabb annyira orul, mikor latja, mint mi. : )
Szoval beszelgettunk egy keveset, azt mondta, hogy minden nagyon jo, bennem mar lassan tulteng az egeszseg es a baba is no szepen, semmi problema. Aztan a vegen meg is csak, szoba jott az elotte valo UH, hogy ha nem banjuk, O azert ranezne megegyszer, mert nem tetszett neki, amit a csajszi latott. Pillanatok alatt csinaltunk meg egyet es azt mondta, hogy semmi gond, nem tudja mi volt az elobb, de jobb neki is, hogy latta a sajat szemevel.
Hetente kene jarni innentol, de mivel semmi problema nem merult fel es mivel O a heten nem lesz bent, igy tartjuk a ket hetet. Akkor meg lesz egy valamilyen egy oras vizsgalat es hozzafuzte, hogy nagyon sajnalja, de keszuljunk fel arra, hogy megint kicsit varni kell majd. A "kicsivel" tudtam volna vitatkozni, de hat ez van. Amugy nem tudom, hogy hozta ezt ossze, eddig 8 honapon keresztul vegig, olyan gyorsan ment, most meg annyian vannak egy nap, hogy hihetetlen...
Megkerdeztek, hogy osszepakoltam e mar, mar minden meg van, meg a heten egy nagy mosas var ram es aztan tenyleg minden kesz.
Oszinten, egyaltalan nem izgulok, mondjuk ferjem eljon a munkahelyerol, ha menni kell, de ha nem erne ide, akkor is itt van anyosom, aki segit. Szoval teljesen nyugodt vagyok. Meg meg jo esetben ugy is van 3 hetunk. : )

0 件のコメント :

コメントを投稿