2013年8月20日火曜日

Utolso masfel honap


Igen, mar itt tartunk. Nemsokara talalkozhatunk csibefasirttal. : ) A mult heten voltunk UH-n, minden rendben, egeszsegesek vagyunk jol meg is dicsertek minket. A heten megyunk megint, ket hetente kell normalis esetbe, de ferjem a heten ejszakas ugy hogy atraktuk a hetre, ha minden rendben, megint csak 2 het mulva kell menni es utana megegyszer, mert aztan mar csak a nagy talalkozasra varunk majd. : )
Ennek oromere egyebkent elkezdtunk keszulodni. Megvettunk mindent a korhazba, tusfurdo, torolkozo, pizsama stb. Mar a borondot is elovettuk, meg se csak az utolso percbe kene keszulni ra. Kozbe a mult heten bevasaroltunk csibefasirtnak is. Mar szinte minden megvan, kiveve par aprosagot, de azt szerintem meg ebbe a honapba beszerezzuk. Amugy olyan jo volt latni ferjem, ahogy valogat es keresgel a baba boltba, most mar latszik rajta is, hogy ugy igazan nagyon varja. : )
Oszinten en a leginkabb a korhazi bent lettol felek, tudom, hogy most kivetelesen jo dolog tortenik odabent es azt is tudom, hogy csak 3-4 nap, de akkor is.
Na, de megprobalok pozitivan hozzaallni es csak a legjobbra gondolni. Vegulis nem leszek bent hetekig, szoval kibirhato, babaval meg plane. : )
Hat itt tartunk most. Olyan gyorsan eltelt ez a 9 honap... Nem is gondoltam volna.
Jaj, ezt a mini allatkertet szereztuk be a babanak a multkor, eskuszom mi jobban orulunk neki, mint szerintem o fog. : D Hazahoztuk, fel is allitottuk rogton! Uber cuki, vilagit, zenel, csorog, mindent tud! Kisebb vagyon volt, de ez most kivetelesen egyikunknek se okozott gondot... : D

0 件のコメント :

コメントを投稿