2013年8月20日火曜日

Nyaralas Izu-n


Lehet nem fogom tudni szavakba onteni, hogy ez az egy napos "mini nyaralas" mennyire nagyon jol esett!
Mondjuk szokasunkhoz hiven elaludtunk egy oraval kesobb indultunk a tervezettnel, de meg igy se panaszkodhattunk mert elkerultuk a dugot. Sokkal hamarabb ertunk le, mint gondoltuk volna. Utkozbe megalltunk reggelizni/ebedelni, isteni finom lazacos szendvicset ettunk, nekem ezzel mar jol indult a napom. : D
Aztan mikor megerkeztunk, hat, hogy is mondjam, a meleg kicsit kedvemet szegte, de ugy voltam vele, majd valahogy kibirom... A valahogy nagyjabol azt jelentette, hogy minden negyed oraban megittam fel liter vizet, aminek mondanom se kell, hogy mi lett az eredmenye, de maskepp meg kibirhatatlan volt a hoseg.
Mindezek ellenere elsetalgattunk erre-arra, megneztuk Shuzenji-t illetve setaltunk mini bambusz erdoben, ami egyebkent amellett, hogy szep volt, ott ereztem egy olyan -5 fok kulonbseget, ami oszinten nagyon jol esett.






Miutan korbe jartuk a kornyeket visszamentunk a parkoloba es mentunk tovabb. Elmentunk vizeseseket nezni, ahol is remeltem, hogy jo ido lesz, hat nem volt az, de cserebe karpotolt a latvany mert az viszont gyonyoru volt. Visszafele ettunk egy fagyit, ami kivetelesen gyumolcsos volt es baromi finom es egeszen hasonlitott az otthoni gombocos fagyira, nem formara, hanem izre, de nagyon finom volt!








Innen pedig lementunk a tengerhez, sajnos strandolni most nem tudtunk, de helyette elmentunk hajokazni, na az felfrissules volt. Olyan jo huvos volt abba a fel oraba, hogy legszivesebben mentem volna meg egy kort. : D Izu egyebkent gyonyoru! En teljesen oda voltam meg vissza. Alig akartunk hazajonni, sot gondoltuk visszamegyunk majd, bar iden lehet mar nem, sajnos, mert a szeptemberbe mar nem biztos, hogy belefer, utana meg ugye egy honapig csak itthon, aztan keszules haza stb. Ugy hogy majd mar csak jovore megyunk megint, ahogy elnezem. De megeri varni azt hiszem, addigra mar csibefasirt is lesz fel eves es akkor utba ejtjuk az allatkertet, meg elmegyunk kapibarakat simogatni, ez iden most sajnos kimaradt. 




Hazafele pedig szinten egesz jo idot fogtunk ki forgalom ugyileg es utkozbe meg meg is vacsoraztunk egy hihetetlen finom sushi etterembe. Ha ettetek meg finomat! : )))

Szoval osszesegeben nagyon nagyon jo volt es alig varjuk, hogy visszamenjunk! : )

0 件のコメント :

コメントを投稿