2013年5月27日月曜日

Piknik, horgaszat stb.


Uuuh, ilyen jo hetvegenk mar nagyon reg volt! Szinte mindket nap oda voltunk es annyira jol telt, mondjuk mar itt a jo ido, ugy hogy itt volt az ideje.
Szombaton elmentunk piknikezni egy parkba fel a hegyre. Annyira szep volt, minden zold, sok fa, patak es annyira friss levego volt (mondjuk a hegyen milyen legyen?!).
Ja, es sokan se voltak. Ket csalad volt rajrunk kivul, edesek voltak a gyerekek, ahogy pancsoltak a patakba. : D Volt egy kisfiu, aki viszont adott egy 30 perces zenei alafestest a nyugodt legkornek, ugyan is uvoltott, de szo szerint, neha mar megsajnaltam, de nem volt semmi...
Na, de a lenyeg osszegezve, nagyon jo volt, ettunk, ittunk, fenykepezkedtunk, beszelgettunk es sokat nevettunk! : ))






Vasarnap horgaszni mentunk. Igazabol szombat delutanra terveztuk, de eleg sok idot toltottunk a horgasz boltba, ugy hogy elhalasztottuk vasarnapra.
Baromi jo idonk volt, pedig en feltem, hogy megfagyok majd a tengernel egy poloba es rovidnadragba, de nem. : D
Egesz sokan voltak. Eloszor Shizuoka-ra mentunk, hat igazabol kb 2 orat voltunk ott, de szinte vegig rohogtuk... Mert hogy fogni, fogtunk halat, csak mindig gombhal akadt a horogra, ami persze ehetetlen, vagy pontosabban en biztos nem merem megcsinalni, szoval ment vissza a vizbe. De ha nem fogtuk ki, ugyanazt, vagy ki tudja, lehet egesz csapat volt odalent, akkor egyszer se.... Mindenestre eloben megtapasztalhattuk milyen mikor merges lesz es labdava valtozik, en attol feltem, hogy kidurran : DD
Az is biztos, hogy Yoshiro, jo hogy nem az orvosi palyan van, mert egyszer sem sikerult kimuteni a horgot a hal szajabol... De mi meg legalabb megmertuk fogni, a mellettunk levo par labbal rugdosta vissza a vizbe, mert hogy nem mertek megfogni. : D Szoval voltak am pillanatok en halalra rohogtem magam, szoval en jol szorakoztam. Aztan elmentunk Yaizu-ra, ott meg ilyen mini halakat fogtunk, amiket kesobb aztan vissza is dobaltunk, de ott legalabb nem kellett operalni egy halat sem. : D Szoval osszessegeben jo volt nagyon ez a nap is! : ))







 

0 件のコメント :

コメントを投稿