2013年3月19日火曜日

Hetvegek


Igy osszesegebe. Mostanaban eleg sok idot szakitunk arra, hogy kint legyunk a szabadba, ami nekem most valahogy nagyon jol esik. Ugyanis megjott a tavasz! Napsutes, viragok, jo ido, ennel tobb nem is kell, sot jo lenne ha egesz evbe ilyen idonk lenne, de ez majd egy masik bejegyzes...
Szoval mostansag mindig megyunk valamerre. Ujabban a parkban szoktunk idozni, de van hogy elmegyunk Shimada-ra, mellettunk levo kisvarosba vagy Shizuoka-ra, nem azert mert itt nincs semmi, csak neha jo a valtozatossag. : )
Tegnap szinten elvoltunk, meg tegnap elott is. Most egy masik helyet latogattunk meg, egesz kis hangulatos volt, arrol nem is beszelve ugye, hogy lassan itt a cseresznyefaviragzas, ugy hogy megy a keszulodes, en meg nagyon varom milyen lehet, mert most fogom latni eloszor a lassan 4 ev alatt. 
Aztan megbeszeltem Julcsival, hogy talalkozunk aprilis elejen es elmegyunk megnezni valami hangversenyt, meg tervezek egy talalkozot Erina baratnommel is, akivel utoljara talan novemberbe talalkoztam, pedig annyira nem is lakunk messze egymastol. Szoval kicsit probalok kimozdulni itthonrol, meg ugy erzem, hogy ennyi kell. Ilyenkor altalaban ferjem is kimenos, O megy a haverjahoz en a baratnomhoz este meg egyutt otthon, de ez azert annyira nem suru, sot kimondottan ritka, inkabb probalunk minnel tobb idot egyutt tolteni. : )
Ugy hogy igy allnak most a hetvegeink. Ami szerintem jo, mondjuk eddig se unatkoztunk, de igy azert kellemesebb, hogy megjott a jo ido! : )


 
 
Ezeket a multkor csinaltuk, nem cseresznyefavirag, hanem szilva, de legalabb olyan szep! : ) Majd ha megyunk jovoheten, remelem akkorra mar viragoznak majd a cseresznyefak is, csinalok azokrol is egy parat, biztosan gyonyoruek! Mondjuk melyik virag nem az?!
Ja, igen. A jo idorol meg annyit, hogy tegnap olyan eso es szel volt, hogy azon gondolkodtam, hogy vajon meglesznek e reggelre meg a kukaink, meg a viragaink.... Hat meg, megvannak, de ugy nezett ki a teraszom, mintha egy tornado ment volna keresztul az erkelyen... Remelem ilyen nem jon megegyszer egy hamar, inkabb essen, csak szel ne tarsuljon... : /




0 件のコメント :

コメントを投稿